Huis > H > Hoe Google Opkuisen?

Hoe Google opkuisen?

In Chrome

  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Meer hulpprogramma's. Browsegegevens wissen.
  4. Kies bovenaan een periode.
  5. Klik op de selectievakjes naast 'Cookies en andere sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.
  6. Klik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dus, hoe geschiedenis automatisch wissen?

Google zoekgeschiedenis automatisch wissen

  1. Ga naar myaccount.google.com.
  2. Klik op de optie 'gegevens en personalisatie' in de navigatiekolom.
  3. Scrol naar 'Activiteitsopties'
  4. Klik op 'Web- en app-activiteit'
  5. Kies voor 'Activiteit beheren'
  6. Klik op 'Kiezen hoelang je je activiteit wilt bewaren'
Daarvan, waar blijft verwijderde geschiedenis? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Mensen vragen ook: hoe verwijder je zoektermen?

Als u een zoekterm wilt verwijderen, gaat u naar de pagina Zoektermen in uw Google Ads-account. Klik op het potloodpictogram naast de zoekterm die u wilt verwijderen. Klik in het bewerkingsvenster dat verschijnt op het prullenbakpictogram naast de zoekterm die u wilt verwijderen. Wat dit betreft, hoe verwijder je zoekwoorden? Er zijn een paar verschillende manieren om trefwoorden uit uw account te verwijderen, afhankelijk van hoeveel trefwoorden u wilt verwijderen en of u ze wilt verwijderen uit alle campagnes of alleen uit specifieke campagnes.
Als u een paar trefwoorden wilt verwijderen, kunt u dat rechtstreeks doen vanuit het tabblad Trefwoorden in uw account. Selecteer gewoon de selectievakjes naast de trefwoorden die u wilt verwijderen en klik op de knop "Verwijderen" bovenaan de tabel.
Als u een groot aantal trefwoorden wilt verwijderen, of als u trefwoorden wilt verwijderen uit specifieke campagnes, kunt u dit doen met behulp van de Keyword Planner tool. Ga hiervoor naar het uitklapmenu "Tools" en selecteer "Keyword Planner." Klik vervolgens op de "Zoek naar nieuwe trefwoorden met behulp van een zin, website of categorie" link en voer de trefwoorden in die u wilt verwijderen in het "Uw product of dienst" veld.
Zodra u een lijst met trefwoorden hebt, kunt u deze toevoegen aan een lijst met negatieve trefwoorden. Klik hiervoor op het tabblad "Lijsten" en vervolgens op de knop "Nieuwe lijst maken". Geef uw lijst een naam en beschrijving en klik dan op de knop "Trefwoorden toevoegen". Voer de trefwoorden in die u aan de lijst wilt toevoegen, één per regel, en klik dan op de knop "Opslaan".
Tenslotte moet u de negatieve trefwoordenlijst toevoegen aan de campagnes waarvan u de trefwoorden wilt uitsluiten. Ga hiervoor naar het tabblad "Instellingen" voor de campagne die u wilt bewerken en klik op de link "Negatieve zoekwoorden". Klik vervolgens op de knop "Een negatieve trefwoordenlijst toevoegen" en selecteer de lijst die u zojuist hebt gemaakt. Klik op de "Opslaan" knop om uw wijzigingen op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Trouwens, hoe kan je snel je mailbox leegmaken?

U kunt snel meerdere e-mails uit een map verwijderen en ongelezen of belangrijke e-mails bewaren voor later. Als u opeenvolgende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u in de berichtenlijst op de eerste e-mail, houdt u Shift ingedrukt, klikt u op de laatste e-mail en drukt u vervolgens op Delete. Hoe Google suggesties verwijderen? Trending zoekopdrachten uitzetten via een mobiele browser

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet een browser zoals Chrome. of Firefox.
  2. Ga naar google.com.
  3. Tik linksboven op Menu. Instellingen.
  4. Selecteer Geen populaire zoekopdrachten tonen onder Automatisch aanvullen met trending zoekopdrachten.

Hoe oude emails verwijderen?

E-mailprogramma

  1. Selecteer de berichten die je wilt verwijderen. Met de Ctrl toets ingedrukt kan je meerdere berichten selecteren en met de Shift toets ingedrukt alle tussenliggende berichten.
  2. Verwijder de geselecteerde berichten door op verwijderen of op de prullenbak te klikken.
  3. Leeg ook de prullenbak.
Bovendien, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? Als je je geschiedenis wist, gebeurt er het volgende:
- Je verliest alle geschiedenis die je hebt opgeslagen in je account. Dit betekent dat je geen toegang meer hebt tot websites die je eerder hebt bezocht of tot bestanden die je hebt gedownload.
- Je verliest ook alle wachtwoorden die je hebt opgeslagen in je account. Dit betekent dat je opnieuw moet inloggen op alle websites waarvoor je een wachtwoord hebt.
- Je verliest ook alle cookies en andere gegevens die door websites zijn opgeslagen in je account. Dit kan betekenen dat je bijvoorbeeld niet meer automatisch bent ingelogd op websites of dat je voorkeuren niet meer worden opgeslagen.

Waarom geschiedenis wissen?

Er zijn twee belangrijke redenen waarom je je geschiedenis zou wissen. Ten eerste zal het ervoor zorgen dat je computer sneller werkt. Als je veel geschiedenis hebt opgeslagen, kan dit de snelheid van je computer vertragen. Ten tweede zal het ervoor zorgen dat je privéleven privé blijft. Als je geschiedenis niet wist, kunnen anderen gemakkelijk zien wat je hebt gedaan en welke websites je hebt bezocht.

Door Eleph Dunnington

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je zoeken in Google? :: Hoe zet je klok op mobiel?
Handige links