Huis > H > Hoe Pas Je Je Startscherm Aan?

Hoe pas je je startscherm aan?

Android

  1. In Startscherm tik je op de Pas aan knop in de rechter bovenhoek.
  2. Tik op het plus icoon naast een "Gefilterde Notities" in "Beschikbare Widgets".
  3. Geef de widget een naam een selecteer je filters in de gegeven opties.
  4. Tik op Klaar om de wijzigingen op te slaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe achtergrond startscherm Samsung?

Als ik mijn achtergrond op mijn telefoon wil veranderen, moet ik op een lege plek op het beginscherm tikken en die vasthouden.

Waar vind ik de adresbalk?

De adresbalk is de balk bovenin je browser, waar je de URL of domeinnaam waar je naartoe wilt op internet invoert. Of waar de URL van de webpagina die je bezoekt terugvindt. In de adresbalk vind je naast de URL ook de eventuele vermelding van het TLS-certificaat van een website. Je kunt ook vragen hoe haal je de balk weg? 2.Taakbalk tijdelijk laten verdwijnen

  1. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek op het Bureaublad.
  2. Klik op Aan persoonlijke voorkeur aanpassen.
  3. Klik op Taakbalk.
  4. Klik onder 'De taakbalk automatisch verbergen in de bureaubladmodus' op Uit.
  5. De tekst verandert in 'Aan'.

Waar vind ik de menubalk?

De menubalk bevindt zich bovenaan het scherm. Het is de balk die de menu's voor de verschillende toepassingen bevat. Mensen vragen ook: hoe kan ik google als standaard zoekmachine instellen? Het proces voor het instellen van Google als uw standaardzoekmachine verschilt afhankelijk van de internetbrowser die u gebruikt.
Voor gebruikers van Microsoft Edge klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser en selecteert u "Instellingen". Klik onder het gedeelte "Zoeken" op "Geavanceerde instellingen weergeven" en selecteer "Google" in het vervolgkeuzemenu naast "Zoeken in de adresbalk met".
Gebruikers van Internet Explorer klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de browser en selecteren "Internetopties". Klik op het tabblad "Algemeen" en zoek de sectie "Zoeken". Klik in het gedeelte "Zoeken" op "Instellingen" en selecteer "Google" in het uitklapmenu.
Voor Safari-gebruikers op Mac, klik op het Safari-menu in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren". Klik in het voorkeurenmenu op het tabblad 'Zoeken' en selecteer 'Google' in het vervolgkeuzemenu naast 'Zoekmachine'.
Gebruikers van Chrome klikken op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser en selecteren "Instellingen". Klik in het gedeelte "Zoekmachine" op het dropdownmenu en selecteer "Google".

Gerelateerde artikelen

Hoe achtergrond startscherm veranderen?

U kunt het overzicht met alle apps openen door van onder naar boven op het scherm te tikken. Als u een foto wilt maken, tikt u op de gewenste foto.

Dienovereenkomstig, hoe installeer ik google?

Chrome installeren

  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Google Chrome.
  2. Tik op Installeren.
  3. Tik op Accepteren.
  4. Ga je naar de homepage of naar 'Alle apps' als je op internet wilt browsen. Tik op de Chrome-app .
Wat is het browservenster? Computerprogramma om webpagina's te bekijken. Een webbrowser (ook wel (internet)browser, bladerprogramma of bladeraar genoemd) is een computerprogramma om webpagina's te bekijken. Bekende browsers zijn onder andere: Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en Opera.

Je kunt ook vragen hoe haal ik een verborgen app terug?

Verborgen apps zichtbaar maken op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de App Store-app.
  2. Tik op de accountknop of op uw foto of initialen bovenaan het scherm.
  3. Tik op uw naam of Apple ID.
  4. Scrol omlaag en tik op 'Verborgen aankopen'.
  5. Zoek de gewenste app op en tik op 'Weergeven'.
Je kunt ook vragen hoe zet je een app op je beginscherm iphone? Je kunt ook vragen hoe je een app op je startscherm plaatst op je iPhone.

Hoe zet je een app op je beginscherm van laptop?

Om een app op je home screen van je laptop te plaatsen, moet je eerst naar het scherm met de app te gaan. Vervolgens klik je met de rechtermuisknop op de app en selecteer je 'Pin to Start'.

Door Elmore Benno

Vergelijkbare artikelen

Wat is Chrome Toolbar? :: Welke app om iemand te volgen?
Handige links