Huis > I > Is Een Gopro Waterdicht?

Is een GoPro waterdicht?

Alle action camera's van het merk GoPro zijn waterdicht. De nieuwere modellen kunnen ook zonder hoesje onderwater gebruikt worden. De oudere GoPro's hebben hiervoor een hoesje nodig. Het verschilt dus per model of ze zonder waterproof case onderwater gebruikt kunnen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste GoPro?

De Hero 10 is de beste sportcamera op de markt. Met de Hero 10 kun je video's opnemen. De Hero 10 heeft de hoogste kwaliteit haarscherpe beelden. Het is mogelijk om op de fiets te filmen met deze camera.

Wat kost een GoPro camera?

De camera's verschillen onderling in kleur en specs. De duurste, de zwarte versie, kost 429,99 euro. De goedkoopste is de witte en die kost 219 euro. De Silver-versie is de middelste en kost 329,99 euro, vermeldt de site van GoPro. Daarvan, wat kan je doen met een gopro? Een GoPro wordt veel gebruikt voor extreme sporten, zoals skiën en snowboarden. Maar ook voor het skateboarden, mountainbiken, kanoën en bungeejumping wordt deze camera veel gebruikt. Het gebruik van de camera tijdens het beoefenen van deze extreme sporten levert vaak prachtige beelden op.

Wat is Quik app?

Quik is een gratis app waarmee je met een paar tikken prachtige video's kunt maken. Kies uit een groot aantal videostijlen en -thema's en voeg vervolgens uw eigen foto's en videoclips toe. Met Quik kunt u eenvoudig overgangen, titels en muziek aan uw video toevoegen. Is de GoPro 10 waterdicht? Ja, de GoPro 10 is waterdicht. Hij heeft een waterdichtheid van 10 meter, wat betekent dat hij zonder problemen kan worden ondergedompeld in water tot 10 meter diep.

Gerelateerde artikelen

Waar op letten bij aankoop GoPro?

Een camera kopen? Het is belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de batterij, evenals de mogelijke opslagcapaciteit.

Trouwens, kan gopro 8 onder water?

Waterdicht. Zonder behuizing kun je met de Hero 4 niet onder water. De Hero 7 en 8 zijn waterdicht tot een diepte van 10 meter. De Max gaat tot 5 meter diep. Kan een GoPro tegen zout water? Filmen in zout water

Ondanks dat het sinds de GoPro Hero 5 serie mogelijk is om zonder housing te duiken, adviseren wij bij het zwemmen, duiken of snorkelen in zout water altijd een housing te gebruiken. Het zout tast namelijk snel het plastic frame en de lens aan.

Mensen vragen ook: welke gopro het beste?

De beste action camera van dit moment is de GoPro Hero 10 Black. Met dit vlaggenschip van GoPro maak je vloeiende 5K-video en kun je livestreamen op social media. Ben je benieuwd naar de 10 allerbeste action camera's? Dienovereenkomstig, welke actie camera kopen? Als je op zoek bent naar een action camera, is het belangrijk om te overwegen waar je de camera voor gaat gebruiken. Als je bijvoorbeeld veel fietst of snowboardt, is het belangrijk om een camera te kiezen die stevig is en goed tegen stoten kan. Als je echter voornamelijk foto's wilt maken van je omgeving, is een kleinere en lichtgewicht camera waarschijnlijk een beter idee. Daarnaast is het ook belangrijk om te overwegen welke functies je nodig hebt. Sommige camera's hebben bijvoorbeeld ingebouwde wifi, waardoor je gemakkelijk je foto's en video's kunt delen met anderen. Andere camera's hebben een ingebouwde GPS-chip, waardoor je de precieze locatie kunt achterhalen waar je de foto's of video's hebt gemaakt.

Mensen vragen ook: waarom een gopro kopen?

Waarom een GoPro kopen?
GoPro-cameras zijn ideaal voor mensen die een actieve levensstijl hebben of die graag avonturen beleven. Deze kleine, lichtgewicht cameras zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een hoge kwaliteit beeld- en geluidsopname. GoPro-cameras zijn stootvast, waterdicht en kunnen worden gebruikt in allerlei verschillende omgevingen. Ze zijn ook compatibel met een aantal verschillende accessoires, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om mooie opnames te maken.

Door Mobley Moxness

Vergelijkbare artikelen

Kan je foto's maken met een GoPro? :: Wat is de URL van een YouTube filmpje?
Handige links