Huis > I > Is De Tomtom App Gratis?

Is de TomTom app gratis?

Bij de Android-versie kun je iedere maand 75 kilometer gratis navigeren, daarna heb je een abonnement nodig. Dit kost 20 euro per jaar of 6 euro per maand. Overigens brengt TomTom binnenkort een update uit voor de Android-versie waarbij onder meer het abonnementsmodel zal wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe gebruik ik Google Maps als navigatie?

Navigatie starten of stoppen

  1. Open de Google Maps-app.
  2. Zoek een plaats of tik op een plaats op de kaart.
  3. Tik linksonder op Route.
  4. Kies je vervoermiddel.
  5. Als er andere routes beschikbaar zijn, zie je deze in het grijs op de kaart.
  6. Als je de navigatie wilt starten, tik je op Starten.
Je kunt ook vragen wat kun je doen met google maps? Google Maps is een navigatie-app voor Android en iOS die je voor je smartphone of tablet gebruikt. Met de app navigeer je door middel van gps. Heel handig, want zo verbruikt het navigeren dus geen data van je Sim Only internetbundel.

Hoeveel GB is 1 uur YouTube?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het afhangt van de kwaliteit van de video en de internetverbinding. Over het algemeen is 1 uur YouTube ongeveer 1GB. Hoeveel verbruikt YouTube per uur? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit sterk kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van de video, het aantal mensen dat kijkt en de apparaten die worden gebruikt. Uit een recente studie van de BBC blijkt echter dat YouTube ongeveer 1,1 GB gegevens per uur verbruikt bij streaming op 480p, en tot 3,5 GB per uur bij streaming op 1080p.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoeveel MB is een 1 GB?

Eén byte is één letter, een megabyte is één miljoen bytes en een gigabyte is weer 1.000 megabytes. Wat verbruikt het meeste data? Zo controleer je snel je dataverbruik

Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt; Voor meer gedetailleerde informatie, tik op 'Datagebruik van app'; Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen. Onder de grafiek zie je welke apps het meeste data verbruiken.

Kun je een mobiele telefoon gebruiken zonder simkaart?

Je simkaart is dus best belangrijk, ondanks dat je hem niet eens ziet. Ook zonder simkaart kun je je telefoon toch gebruiken. Je kunt via een wifi-verbinding gewoon op internet, spelletjes spelen en andere apps gebruiken. Alleen kun je zonder simkaart niet mobiel internetten, sms'jes versturen of bellen. Wat dit betreft, kan je nog zonder internet? Zoals hiermee, kunt u nog steeds zonder internet?

Je kunt ook vragen kan je zonder telefoon leven?

De telefoon is een handig apparaat dat we dagelijks gebruiken. We gebruiken het om te bellen, te sms'en, internetten, muziek te luisteren, foto's te maken en nog veel meer. Het lijkt erop dat we niet meer zonder telefoon kunnen. Maar is dat echt zo?
In de afgelopen jaren is het aantal mensen dat zonder telefoon leven toegenomen. Dit komt omdat steeds meer mensen bewust kiezen voor een 'digitale detox'. Dit houdt in dat je bewust kiest om even weg te stappen van je telefoon en social media en even 'offline' te leven.
Dit kan voor sommige mensen lastig zijn, omdat we zo gewend zijn geraakt aan het constante contact met onze vrienden en familie. Maar uiteindelijk is het goed voor je om af en toe even een paar dagen zonder telefoon te leven. Je merkt dan pas echt hoeveel tijd je eigenlijk aan je telefoon besteedt. Probeer het eens uit en je zult merken dat je ook prima zonder telefoon kunt!

Door Hermione

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen TomTom en Garmin? :: Waarom kan ik geen verbinding maken met Google Maps?
Handige links