Huis > H > Hoe Tekst Onleesbaar Maken In Pdf?

Hoe tekst onleesbaar maken in PDF?

De functie voor zwartmaking is beschikbaar in de Advanced-versie van Power PDF, via het lint Beveiliging. U kunt in een PDF-bestand gevoelige informatie of afbeeldingen zwart maken. Bovendien kunt u verborgen gegevens of achtergrondinformatie verwijderen via Elementen verwijderen op het lint Beveiliging.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe kan je een PDF aanpassen?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Hoe Anonimiseer je een PDF? Hiervoor is het nodig om in de pdf op Gereedschappen te klikken en hier vervolgens onder het kopje 'Beschermen en standaardiseren' te kiezen voor Redigeren. Dit wordt nu toegevoegd aan de werkbalk. Klik op 'Markeren voor redactie' en kies de tekst die verwijderd moet worden.

Hoe moet je iets kopieren en plakken?

Om iets te kopiëren en te plakken, moet u uw muis gebruiken om de tekst of het object dat u wilt kopiëren te selecteren. Zodra het geselecteerd is, kunt u de sneltoets Ctrl+C (voor Windows) of Cmd+C (voor Mac) gebruiken om het te kopiëren. Vervolgens moet u uw cursor plaatsen waar u de tekst of het object wilt plakken en de sneltoets Ctrl+V (voor Windows) of Cmd+V (voor Mac) gebruiken om het te plakken. Waarom kan ik geen tekst selecteren in PDF? Er zijn een paar redenen waarom u geen tekst kunt selecteren in een PDF:
-De PDF kan met een wachtwoord beveiligd zijn
-De PDF kan corrupt zijn
-De PDF kan een afbeelding zijn
-De PDF kan zo zijn gemaakt dat u er geen tekst in kunt selecteren (bijvoorbeeld als het met een scanner is gemaakt).

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Vervolgens, hoe kan ik een formulier digitaal invullen?

Hoe kan ik een PDF-formulier invullen en ondertekenen:

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.
Trouwens, hoe een document online ondertekenen? Open uw document met Acrobat Reader DC. Klik op "Tools" zodat alle functies verschijnen Klik nu op "Certificaten". Scroll met de cursor naar de plaats waar u uw handtekening wilt plaatsen. Klik op "Digitaal ondertekenen", wetende dat de eID-kaart moet worden ingebracht voordat u verder kunt gaan.

Mensen vragen ook: hoe kun je in een pdf-bestand typen?

Selecteer Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen . Open een PDF en kies Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen. Sleep om de breedte van het tekstblok te definiëren die u wilt toevoegen. Voor verticale tekst klikt u met de rechtermuisknop op het tekstvak en kiest u Tekstrichting verticaal maken. En nog een vraag, welk programma om pdf te bewerken? There are many programs that can be used to edit PDF files. Some of the most popular ones are Adobe Acrobat, Nitro Pro, and PDFelement.

Hoe PDF bewerken in Windows 10?

Om een PDF-bestand te bewerken in Windows 10, kunt u Adobe Acrobat Reader DC gebruiken. U kunt ook een PDF-editor zoals PDFelement Pro gebruiken.

Door Meijer

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken in Word? :: Hoe verwijs je naar een bijlage in mail?
Handige links