Huis > H > Hoe Kan Ik Avg Verwijderen?

Hoe kan ik AVG verwijderen?

Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avgclear.exe en selecteer Als beheerder uitvoeren in het contextmenu. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd. Klik op Nee wanneer AVG Clear u vraagt Windows opnieuw te starten in de veilige modus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Je kunt ook vragen is avira een goede virusscanner?

Het installeren van Avira Antivirus is erg gemakkelijk. Zowel Avira Free Antivirus als Avira Internet Security biedt uitstekende bescherming tegen malware. Daarnaast is Avira een lichte virusscanner en lijden de prestaties van jouw computer er nauwelijks onder. Hoe kom ik van Avast af? Verwijderen via het menu Start van Windows

  1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Free Antivirus en selecteer Verwijderen.

Dus, wat kost avast?

Avast biedt een gratis en een betaalde versie van hun antivirussoftware. De gratis versie biedt basisbescherming tegen malware en andere online bedreigingen. De betaalde versie, Avast Premier, biedt uitgebreidere bescherming, waaronder tegen ransomware, phishing-aanvallen en kwaadaardige websites. Het bevat ook een wachtwoordbeheerder, een automatische software-updater en een bestandsvernietiger. Avast Premier kost 59,99 dollar per jaar voor één pc. Men kan zich ook afvragen: hoe verleng ik gratis avast? Er zijn een paar manieren om Avast gratis te vernieuwen. De eerste manier is om naar de Avast-website te gaan en op de knop 'Gratis vernieuwen' te klikken. Dit brengt u naar een pagina waar u uw e-mailadres kunt invoeren en Avast stuurt u een nieuwe activeringscode.
De tweede manier om Avast gratis te verlengen is door gebruik te maken van het Avast Free Antivirus programma. Dit programma zal uw abonnement automatisch voor u verlengen.
De derde manier om Avast gratis te verlengen is door contact op te nemen met de klantenservice. De klantenservice is telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat is de beste bescherming voor mijn pc?

AntivirusScoreWebsite
Kaspersky8.8Bezoek de Kaspersky website
Avira8.2Bezoek de Avira website
Bitdefender7.9Bezoek de Bitdefender website
AVG7.8Bezoek de AVG website
Je kunt ook vragen heeft een chromebook een virusscanner nodig? Een Chromebook is automatisch beschermd tegen virussen en heeft geen losse virusscanner nodig. Je online opgeslagen bestanden beschermt Google voor je en daardoor hebben bedreigingen en virussen weinig effect op het besturingssysteem en de Chromebook zelf. Zo weet je zeker dat een Chromebook altijd veilig is.

Men kan zich ook afvragen: wat is de functie van een antivirusprogramma?

Een antivirus is een programma dat je computer, laptop, tablet, telefoon of ander apparaat beschermt tegen malware. Antivirussoftware, ook wel een virusscanner genoemd, identificeert virussen op je computer om die vervolgens te stoppen en verwijderen. Is een antivirus nodig bij Windows 10? Ja, een antivirus is noodzakelijk met Windows 10. Microsofts eigen Windows Defender is een goede optie, maar er zijn ook veel andere goede antivirusprogramma's beschikbaar.

Is Windows 10 goed beveiligd?

Er zijn een aantal zaken die ervoor zorgen dat Windows 10 goed beveiligd is. Zo is er een ingebouwde firewall die ervoor zorgt dat er geen ongewenste verbindingen naar je computer kunnen worden gemaakt. Ook is er een malware scanner die automatisch scanbeurten uitvoert en eventuele malware op je systeem kan detecteren en verwijderen. Daarnaast is het mogelijk om je systeem te encrypten, zodat alleen jij toegang hebt tot je bestanden en gegevens.

Door Janot

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt de spraakrecorder? :: Wat is een goede virusscanner voor Windows 7?
Handige links