Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Een Nintendo-Account?

Wat kun je doen met een Nintendo-account?

Met een Nintendo-account kun je deelnemen aan het My Nintendo-puntenprogramma. Ook kun je apps gebruiken die Nintendo in toekomst uit zal brengen, en downloadgames voor de Nintendo 3DS of de Wii U kopen in de Nintendo eShop op een pc of smartphone. (Deze diensten zijn beschikbaar vanaf maart 2016.)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is Nintendo Switch Online lidmaatschap?

Nintendo Switch Online is een betaalde dienst waarmee leden online kunnen spelen in ondersteunde Nintendo Switch-games, toegang krijgen tot een selectie van klassieke NES™- en Super NES™-games met nieuwe online functies, back-ups kunnen maken van opgeslagen gegevens voor de meeste games en extra functies kunnen Vervolgens, welke spellen switch online? Switch Onlinegames

Nintendo Switch Online lijst met gratis klassieke games voor het VK, de EU en de VS (vanaf ):

  • Avonturen van Lolo.
  • Ballongevecht.
  • Basketbal.
  • Blaster Master (+ SP-versie)
  • Stadsverbinding.
  • Clu Clu Land.
  • Crystalis.
  • Dig-Dug II.

Hoe duur Hoe duur is een Nintendo Switch?

De Nintendo Switch is een console die in 2017 is uitgebracht. Hij wordt verkocht voor 299,99 dollar. Dus, hoe tegoed bevestigen nintendo switch? Aangenomen dat je wilt weten hoe je een Nintendo Switch kunt crediteren, zijn hier de stappen:
1. Ga naar het Home-menu en selecteer het icoontje voor de Nintendo eShop.
2. Selecteer Code invoeren aan de linkerkant van het scherm.
3. Gebruik het aanraakscherm om de 16-cijferige code van de Nintendo eShop-kaart in te voeren en selecteer vervolgens OK.
4. Selecteer Doorgaan.
5. Selecteer Bevestigen.
6. Het bedrag van de Nintendo eShop-kaart wordt toegevoegd aan je Nintendo eShop-saldo. Het huidige saldo wordt weergegeven in het Home-menu.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Je kunt ook vragen hoeveel spellen kun je downloaden op nintendo switch?

Hoeveel spellen wil je opslaan? Zoals benoemd is een gemiddeld spel ongeveer 10 gigabyte. Met die 32 gigabyte van je Nintendo Switch, kun je dan 3 spellen opslaan. Kies een geheugenkaart dan ook met de regel van 10 GB per game in je achterhoofd. Hoe gebruik je een Nintendo eShop kaart? Hoe werken Nintendo eShop Cards? Je kunt een Nintendo eShop Card gebruiken om je eWallet aan te vullen met nieuw eShop-tegoed. Met dit tegoed kun je aankopen doen in de Nintendo eShop. Gebruik de code die je van ons ontvangt per e-mail om het saldo van je eWallet te verhogen.

Hoe werkt familie lidmaatschap Nintendo?

Zolang jullie een familielidmaatschap hebben en een familiegroep aanmaken, kunnen alle familieleden de Nintendo Switch Online-services via hun accounts op verschillende Nintendo Switch-systemen gebruiken. Je hoeft dus niet de Nintendo Switch te gebruiken van degene die het lidmaatschap heeft gekocht. Wat kan je met een switch abonnement? met een switch-abonnement kunt u games spelen met vrienden online, een Nintendo Switch Online-lidmaatschap aanschaffen en Nintendo eShop-tegoed kopen voor digitale Nintendo Switch-spellen.

Dit in overweging nemend, heb je voor fortnite op de switch online nodig?

Nee, je hoeft geen internetverbinding te hebben om Fortnite op de Switch te kunnen spelen. Een internetverbinding is alleen nodig voor het downloaden en installeren van het spel, en voor het spelen van online multiplayer-modi.

Door Painter

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Nintendo Switch account aan? :: Hoe download je gratis games op Nintendo switch?
Handige links