Huis > H > Hoe Kun Je Scannen Met Je Telefoon?

Hoe kun je scannen met je telefoon?

Een document scannen

  1. Open de Google Drive-app .
  2. Tik rechtsonder op Toevoegen .
  3. Tik op Scannen .
  4. Maak een foto van het document dat je wilt scannen. Het scangebied aanpassen: tik op Bijsnijden . Foto opnieuw maken: tik op Huidige pagina opnieuw scannen .
  5. Tik op Gereed. als je klaar bent om het document op te slaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe scan ik meerdere pagina's in 1 document?

Als u meerdere bestanden naar één PDF wilt scannen, klikt u op het pictogram Instellingen . De aangepaste scaninterface wordt weergegeven. Schakel het selectievakje Vragen om meer pagina's te scannen in. Klik op Scannen. Hoe maak ik een scan met Windows 10? Selecteer Start > Instellingen > Apparaten > Printers en scanners of gebruik de volgende knop. Selecteer Een printer of scanner toevoegen. Wacht totdat u scanners in de buurt hebt gevonden, kies de scanner die u wilt gebruiken en selecteer Apparaat toevoegen.

Welk programma om te scannen?

Er is een verscheidenheid aan scansoftware beschikbaar, en welke u het beste kunt gebruiken hangt af van de specifieke behoeften van de gebruiker. Enkele populaire scanprogramma's zijn Adobe Acrobat, CamScanner en NAPS2. Is Fotoscan van Google gratis? Ja, Google's Photo Scan is gratis.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Hoe scan je een QR-code op je telefoon?

Stap 2: Scan de QR-code

  1. Open de ingebouwde camera-app op uw geschikte Android-telefoon of -tablet.
  2. Richt de camera op de QR-code.
  3. Tik op de banner die op uw Android-telefoon of -tablet wordt weergegeven.
  4. Volg de instructies op het scherm om het inloggen te voltooien.
Is het scannen of inscannen? Inscannen definities

Afbreekpatroon: 'in - scan - nen Vervoegingen: scande in (verl. tijd ) Vervoegingen: ingescand (volt. deelw.) een digitale kopie maken en die opslaan op de computer of doorsturen via e-mail Voorbeeld: `een dokument inscannen...

Daarvan, hoe scannen met samsung galaxy?

In deze video

  1. Stap 1: Swipe naar de notificatiebalk.
  2. Stap 2: Druk op QR-code scannen.
  3. Stap 3: Richt de camera op de QR-code.
  4. Stap 4: Klik op de pijl. Nu wordt automatisch de website of applicatie geopend. Op deze manier is het heel gemakkelijk om QR-codes te gebruiken.
Dus, hoe meerdere pagina's scannen hp? Je kunt meerdere pagina's in HP scannen door de HP Scan and Capture-app te gebruiken.

Vervolgens, hoe maak je van 2 pdf bestanden 1?

Om twee PDF-bestanden samen te voegen in één bestand, kunt u PDFsam Basic gebruiken. Dit is een gratis en open source-programma waarmee u PDF-bestanden kunt samenvoegen, splitsen, draaien, extraheren en roteren. Nadat u het programma hebt gedownload en geïnstalleerd, start u het op en sleept u de twee PDF-bestanden naar het hoofdvenster. Voer vervolgens een van de volgende acties uit:
1. Sleep het ene PDF-bestand bovenop het andere in het hoofdvenster van het programma. Er verschijnt nu een pop-upmenu.
2. Selecteer "Samenvoegen" in het pop-upmenu.
3. In het nieuwe venster dat verschijnt, kunt u de volgorde van de samengevoegde PDF-bestanden wijzigen door ze te slepen en neer te zetten.
4. Klik vervolgens op de knop "Start" om de twee PDF-bestanden samen te voegen in één bestand.

Door Lewin

Vergelijkbare artikelen

Hoe een scan maken en doorsturen? :: Wat is 72 dpi?
Handige links