Huis > W > Wat Is Een Hangout?

Wat is een Hangout?

Hangouts is Googles gratis app voor videobellen en chatten. Je kunt zowel collega's, familie en vrienden bereiken met tekstberichten, of gezellig een videogesprek houden. De dienst werkt op alle platformen. Dit moet je weten over Google Hangouts.

Lees verder

Dienovereenkomstig, wat betekent hangouts is gestopt?

De berichten-app Google Hangouts stopt in de eerste helft van 2021, dat maakt Google bekend in een blogbericht. De bedoeling is dat Google Chat, de berichtendienst voor zakelijke gebruikers, de als vervanging gaat dienen. De app zal dan ook voor consumenten werken. Hoe werkt Google Hangouts meet? Start een Google Hangouts (Meet) groepsgesprek; Klik op het icoontje van de twee poppetjes rechts bovenin beeld; Klik op de persoon die je permanent in beeld wil zetten; Klik vervolgens op de punaise.

Is Google Hangouts gratis?

Google Hangouts is een gratis messaging- en videochat-app voor iPhone en Android waarmee je in contact kunt komen met vrienden en familie en videogesprekken kunt voeren. Je kunt Hangouts ook gebruiken om te bellen, en de app schakelt automatisch over op een videogesprek als beide partijen een webcam hebben aangesloten. Wat dit betreft, wat zijn de gevaren van hangouts? Er zijn verschillende gevaren van het gebruik van Hangouts, omdat het een openbare chatdienst is. Eerst en vooral is Hangouts niet versleuteld, dus alle gesprekken zijn zichtbaar voor iedereen die toegang heeft tot de chatlogs. Dit betekent dat privégesprekken niet echt privé zijn, en gelezen kunnen worden door iedereen die er toegang toe heeft. Bovendien heeft Hangouts geen systeem voor gebruikersverificatie, dus het is mogelijk dat iemand een nepaccount aanmaakt en zich voordoet als iemand anders. Dit kan leiden tot identiteitsdiefstal of andere kwaadaardige activiteiten. Omdat Hangouts een openbare chatdienst is, is het ten slotte mogelijk dat ongewenste personen deelnemen aan gesprekken en gebruikers spammen of lastigvallen.

Daarvan, wat kun je doen met google hangouts?

Met Google Hangouts kun je via je computer, telefoon of tablet vergaderingen voeren met maximaal tien mensen. Zo kun je snel en goedkoop overleg voeren met klanten, werknemers of zakenpartners, zonder daarvoor een eind te hoeven rijden. Kan je via Hangouts gehackt worden? Hackers hebben geïnfiltreerd Android-telefoons via 'Hangouts' app en andere videoboodschappen. … Houd er rekening mee dat, hoewel Hangouts voornamelijk is blootgesteld als gevolg van deze autosave-functie, uw telefoon ook een normaal MMS-bericht kan ontvangen dat malware bevat, die afkomstig is van een anoniem nummer.

Hoe kun je Hangouts verwijderen?

Hangoutsverwijderen

Als je Hangouts niet wilt gebruiken, log je uit en gebruik je een andere berichten-app.

  1. Open de Hangouts-app .
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Menu .
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op je Google-account.
  5. Scrol naar beneden en tik op Uitloggen.
Wat dit betreft, waarom werkt hangouts niet? Google Hangouts is een gratis online chat- en videobellenprogramma dat beschikbaar is op smartphones, tablets, laptops en computers. Hangouts wordt geleverd met een aantal handige opties zoals emoticons, foto's en video's delen, Google-accounts synchroniseren en meerdere gesprekken beheren. Helaas werkt Hangouts niet altijd zoals het zou moeten. Dit kan te maken hebben met problemen met de internetverbinding, apparaten die niet compatibel zijn met Hangouts of een storing in het Hangouts-systeem.

Hoe betrouwbaar is Google Hangouts?

Google Hangouts is een zeer betrouwbare applicatie. Het is een van de weinige chat- en video-apps die real-time back-up heeft, wat betekent dat uw berichten en media veilig zijn en niet kunnen worden gewist.

Door Ferrand Dafoe

Hoe werkt Google Chat? :: Hoe veilig is Whats App?
Handige links