Huis > H > Hoe Knip Je Iets Uit Pdf?

Hoe knip je iets uit PDF?

U kunt pdf-pagina's knippen en apart opslaan

  1. Ga naar het menu 'Document'.
  2. Klik op 'Extract Pages...'.
  3. Geef nu uw paginabereik aan dat u wilt afzonderen van het origineel.
  4. Selecteer eventuele aanvullende opties en klik op 'OK'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Waarom kan ik geen tekst selecteren in PDF?

In sommige pdf's moet je een wachtwoord invoeren voordat je tekst kunt selecteren of kopiëren: Kies 'Extra's' > 'Toon infovenster', klik op de knop voor het infovenster 'Encryptie' en voer het wachtwoord in. Het kan zijn dat de tekst een afbeelding is in plaats van echte tekst: Je kunt de tekst dan niet selecteren. Trouwens, hoe kun je een pdf bestand kopieren? Specifieke inhoud van een PDF kopiëren

Klik met de rechtermuisknop op het document en kies Gereedschap Selectie in het pop-upmenu. Sleep om tekst te selecteren, of klik om een afbeelding te selecteren. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde item en kies Kopiëren. De inhoud wordt naar het klembord gekopieerd.

Wat dit betreft, hoe kan ik een pdf bestand kopieren naar word?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand naar Word te kopiëren. Eén manier is het gebruik van Adobe Acrobat Reader DC. Met dit programma kunt u het PDF-bestand openen en het hulpmiddel "PDF exporteren" selecteren. Van daaruit kunt u kiezen om de PDF te exporteren als een Microsoft Word-document.
Een andere manier om een PDF naar Word te kopiëren is het gebruik van een gratis online converter. Er zijn veel websites die deze dienst aanbieden, zoals PDFtoWord.com en Zamzar.com. Bij deze sites kunt u uw PDF-bestand uploaden en zij zetten het voor u om in een Word-document.
Tot slot kunt u ook Microsoft Word zelf gebruiken om een PDF naar Word te converteren. Open hiervoor de PDF in Microsoft Edge en selecteer de optie "Afdrukken". In het printmenu selecteert u "Microsoft Print to PDF" als uw printer. Dit zal de PDF opslaan als een Word-document. Daarvan, hoe 1 blad uit pdf-bestand halen? Er zijn een paar manieren om een enkel blad uit een PDF-bestand te halen:
1. Gebruik een PDF-bewerkingsprogramma zoals Adobe Acrobat of Foxit PhantomPDF. Beide tools kunnen afzonderlijke pagina's uit een PDF halen.
2. Gebruik een PDF-converter zoals PDFelement. Dit type tool kan PDF's converteren naar andere formaten zoals Word, Excel of afbeeldingen. Zodra de PDF is geconverteerd, kunt u de afzonderlijke pagina's als afzonderlijke bestanden opslaan.
3. Gebruik een online PDF-extractietool zoals PDF2Go. Met dit type tool kunt u selecteren welke pagina's u uit een PDF wilt halen en deze vervolgens als afzonderlijke bestanden downloaden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

Hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan?

Als u elke pagina van het hele document als afzonderlijke bestanden wilt opslaan, kan de Kutools for Word's Split functie kan je een plezier doen. Kutools for Word : met meer dan 100 handige Word-invoegtoepassingen, gratis te proberen zonder beperking in 60 dagen. Hoe moet je iets kopieren en plakken? Met behulp van de sneltoetsen kun je kopiëren en plakken: Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken.

Hoe kun je werken in een PDF-bestand?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Wat is een beveiligde PDF? Een beveiligd PDF-bestand is een PDF-bestand waarvoor een wachtwoord is vereist om het te openen of te wijzigen. Dit wachtwoord wordt ook gebruikt om bepaalde functies te beveiligen, zoals het printen, kopiëren of wijzigen van tekst en afbeeldingen.

Dit in overweging nemend, hoe pdf bewerken in windows 10?

Als je een PDF-bestand wilt bewerken in Windows 10, heb je een aantal opties. De eerste optie is het gebruik van een PDF-editor. Er zijn veel verschillende soorten PDF-editors, dus je moet een beetje zoeken om de juiste te vinden. Sommige zijn gratis, maar veel zijn niet gratis. De tweede optie is het gebruik van een Office-programma zoals Microsoft Word. Dit werkt alleen als je een PDF-bestand hebt dat een tekstbestand is. Als je een PDF-bestand hebt met afbeeldingen of andere elementen, zal dit niet werken. De derde optie is het gebruik van een online PDF-convertor. Er zijn veel van deze online, en ze zijn meestal gratis. Je hoeft alleen het PDF-bestand uploaden, en de website zal het converteren naar een ander bestandsformaat, zoals Word of een afbeelding.

Door Josephson Sauseda

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Knipmasker in Illustrator? :: Hoe een PNG afbeelding maken?
Handige links