Huis > H > Hoeveel Geld Heeft Daniel Radcliffe Verdient Met Harry Potter?

Hoeveel geld heeft Daniel Radcliffe verdient met Harry Potter?

Het komt vast niet als een verrassing dat Daniel Radcliffe veel verdiende met de iconische rol. Hou je vast: in totaal verdiende de acteur 85 miljoen euro met de acht Harry Potter-films. Zijn salaris steeg met elke nieuwe film, toen duidelijk werd dat de films hoe dan ook een succes zouden worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Je kunt ook vragen hoeveel boeken en films zijn er van harry potter?

De reeks begon in 2001 en is afgerond in 2011 en telt acht langspeelfilms. Het laatste boek, het zevende, is namelijk in twee delen verfilmd. De reeks is vanaf 2016 aangevuld met meerdere prequels, die gebaseerd zijn op het boek Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden. En nog een vraag, hoeveel boeken zijn er verkocht van harry potter? Twintig jaar geleden verscheen Harry Potter voor het eerst. Nu zijn er wereldwijd meer dan 500 miljoen boeken van verkocht, in meer dan 80 talen!

En nog een vraag, is fantastic beasts voor harry potter?

Het antwoord is nee, Fantastic Beasts komt niet voor Harry Potter. Fantastic Beasts is eigenlijk een spin-off/prequel van de Harry Potter-serie en speelt zich af in de tovenaarswereld zo'n 70 jaar voor de gebeurtenissen in de Harry Potter-boeken/films. Dus hoewel de twee eigendommen met elkaar verbonden zijn, komt Harry Potter chronologisch zeker eerst. Vervolgens, hoeveel fantastic beast films zijn er? Er zijn in totaal vijf films in de Fantastic Beasts-franchise. De eerste film, Fantastic Beasts and Where to Find Them, kwam uit in 2016. De tweede film, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, kwam uit in 2018. De derde film, Fantastic Beasts and Where to Find Them 3, moet in 2021 uitkomen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoeveel verdiende Emma Watson met Harry Potter?

Niet verrassend zijn de verdiensten van Harry himself (Daniel Radcliffe) het hoogst. Hij verdiende meer dan 100 miljoen dollar aan de acht films, inclusief royalties en winstuitkering. Ook Emma Watson (Hermione) mag niet klagen met 85 miljoen. Wat Rupert Grint (Ron) precies verkeerd heeft gedaan, weten wij ook niet… Hoeveel geld verdient Emma Watson? 'Harry Potter'-collega Emma Watson is met haar loon van 22 miljoen de beste verdienende actrice van vorig jaar, goed voor een 14de plaats op de algemene lijst.

En nog een vraag, hoe duur waren de harry potter-films?

NaamJaarKosten
John Carter2012$263.700.000
Tangled (Rapunzel)2010$260.000.000
Spider-Man 32007$250.000.000
Harry Potter en de Halfbloed Prins2009$250.000.000
Is Harry Potter een D boek? Nee, Harry Potter is geen D-boek.

Men kan zich ook afvragen: is er een film van harry potter en het vervloekte kind?

De Harry Potter-filmreeks is afgelopen met Deathly Hallows Part 2, maar er is een gelijknamige theaterversie van Harry Potter and the Cursed Child. Deze versie is gebaseerd op een verhaal van J.K. Rowling, Jack Thorne en John Tiffany. De theaterversie is opgevoerd in het Palace Theatre in Londen en is daar nog steeds te zien. Er is geen filmversie van Harry Potter and the Cursed Child.

Door Katine Storjohann

Vergelijkbare artikelen

Wie heeft Harry Potter en het vervloekte kind geschreven? :: Welke delen van Harry Potter zijn er?
Handige links