Huis > K > Kan Je Hbo Kijken Zonder Ziggo?

Kan je HBO kijken zonder Ziggo?

Ja, sinds kun je in Nederland HBO Max kijken via een los af te sluiten abonnement. Het is dus niet meer nodig om HBO Max via Ziggo of KPN aan te schaffen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Kan ik HBO Max kijken in Nederland?

HBO Max is in Nederland gestart op . Wil je HBO Max goedkoop afsluiten, dan moet je er snel bij zijn. Tot geldt een korting van 50%. En dat is de moeite, want het aanbod bestaat uit allerlei bekende films en series, zoals Game of Thrones, Westworld, Chernobyl en Friends. Hoe abonneren op HBO? HBO biedt zijn dienst aan in drie verschillende pakketten: een regulier tv-abonnement, op een apparaat thuis streamen via HBO Now of overal streamen met HBO Go, dat een gratis toevoeging is aan het tv-abonnement. Maar de twee essentiële vereisten zijn een Amerikaanse kabelprovider en een Amerikaanse creditcard.

Wat kost HBO Bij Ziggo?

HBO bij Ziggo kost €11,50 per maand. Met dit abonnement krijg je toegang tot HBO's On Demand content, maar ook de mogelijkheid om HBO-kanalen live te bekijken. Wat gaat HBO Max kosten? HBO Max gaat $14,99 per maand kosten.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Kan je HBO in Nederland kijken?

HBO heeft ervoor gekozen om hun films en series via hun eigen streamingdienst HBO Max uit te zenden. HBO Max is nu in Nederland beschikbaar. Daarom wordt in 2022 het aanbod van Movies & Series L en XL ververst met nieuwe titels. Meer informatie vind je hier. Hoe kom je op HBO Ziggo? On demand film of serie kijken

  1. a. Download de gratis Ziggo GO app.
  2. b. Start de Ziggo GO app op en druk linksboven op de drie liggende streepjes.
  3. c. Kies in het menu voor Movies & Series XL.
  4. d. Bovenin het scherm kun je een keuze maken uit de categoriën Series, Movies, HBO Series, HBO Movies en Kids.
  5. e.

Hoe zet je HBO op je tv?

Open de Play Store op je Android TV en zoek naar HBO Max om de app te installeren. Selecteer dan HBO Max en kies een van deze opties: Abonneren en installeren: Sluit een nieuw HBO Max-abonnement af en installeer de HBO Max-app. Vervolgens, wat is er op hbo max in nederland? De volgende zender is HBO Max in Nederland.

Kan HBO Max op iedere tv?

Ja, HBO Max kan op elk tv-apparaat geïnstalleerd worden. Het enige wat u hoeft te doen is de app op uw apparaat te zoeken en deze vervolgens te installeren.

Door Nuncia

Vergelijkbare artikelen

Kan je HBO Max in buitenland kijken? :: Hoe werkt Sha 256?
Handige links