Huis > H > Hoe Download Ik Hbo Max?

Hoe download ik HBO Max?

Programma's en films van HBO Max downloaden

  1. Open de HBO Max-app op je telefoon of tablet.
  2. Zorg dat je bent ingelogd en bent verbonden met een wifi-netwerk.
  3. Kies een aflevering of film die je wilt downloaden.
  4. Tik op het icoon Downloaden (pijl die naar beneden wijst).
  5. De cirkel geeft de voortgang van de download weer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe download je een achtergrond?

De nieuwe wallpaper zal verschijnen in de wallpaper app.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk HBO Max kijken?

Vooral voor een HBO Max-lid met het Standard abonnement is dit van toepassing. Hiermee is het namelijk mogelijk om met drie schermen tegelijk te kijken. Bij het Basic abonnement kun je slechts op één scherm gelijktijdig streamen per account. Voor dit Standard abonnement betaal je €7,99 per maand. Waar kan ik full house kijken 2022? Disney+

  • Disney+
  • Nieuw op Disney+

Hoeveel abonnees heeft HBO Max?

In juni 2020 had HBO Max ongeveer 4,2 miljoen abonnees. Wat is het verschil tussen HBO en HBO Max? HBO Max is een stand-alone streaming platform dat alle HBO bundelt met nog meer tv- en filmaanbod, waaronder exclusieve originelen, populaire gelicentieerde content van derden en geliefde klassiekers. HBO Max bevat ook extra's zoals kinderprogramma's, documentaires en TMZ.

Gerelateerde artikelen

Hoe download je plaatjes?

Ga naar images.google.com en meld je aan bij je account als je dat nog niet hebt gedaan. Tik op de afbeelding die je wilt toevoegen in de rechterbovenhoek.

Welke series HBO Max NL?

Top 10: de beste series op HBO Max in Nederland in mei 2022

  • Game of Thrones (8 seizoenen)
  • The Wire (5 seizoenen)
  • Rick and Morty (6 seizoenen)
  • The Sopranos (6 seizoenen)
  • Friends (serie, 10 seizoenen)
  • True Detective (3 seizoenen)
  • The West Wing (7 seizoenen)
  • Succession (3 seizoenen)
Mensen vragen ook: waar zijn hbo series te zien? HBO heeft ervoor gekozen om hun films en series via hun eigen streamingdienst HBO Max uit te zenden. HBO Max is nu in Nederland beschikbaar. Daarom wordt in 2022 het aanbod van Movies & Series L en XL ververst met nieuwe titels. Meer informatie vind je hier.

Kan ik HBO kijken met KPN?

Nee dat kan niet. Er zit geen app op de KPN tv ontvanger. En of die er gaat komen, is nog maar de vraag. Je kan het via de app op de Smart tv kijken. Men kan zich ook afvragen: kan iedereen hbo max kijken? Nee, niet iedereen kan HBO Max bekijken. Alleen abonnees van HBO die in bepaalde landen en regio's wonen, kunnen de app gebruiken.

Hoe HBO Max kijken in Belgie?

Er zijn twee manieren om HBO Max in België te bekijken. Allereerst kun je een VPN gebruiken om naar de Amerikaanse versie van de website te gaan en daar in te loggen. Dit is een beetje een omweg, maar het zou moeten werken. Als je een beetje technisch begaafd bent, kun je ook een Smart DNS-proxy instellen op je router. Dit zal ervoor zorgen dat alle verkeer van je apparaat naar HBO Max automatisch wordt omgeleid, dus je hoeft niets te doen.

Door Abel Nupur

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik HBO Max op Smart TV? :: Waarom kan ik HBO Max niet kijken?
Handige links