Huis > H > Hoe Kan Ik Hbo Max Kijken Bij Ziggo?

Hoe kan ik HBO Max kijken bij Ziggo?

Ziggo vanaf januari 2022 niet langer 'The Home of HBO®'

HBO heeft haar eigen streamingdienst 'HBO Max' gelanceerd. Daarom zijn de meeste HBO-series en films vanaf 1 januari 2022 niet langer onderdeel van het Movies & Series (X)L-pakket.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Trouwens, is hbo hetzelfde als hbo max?

HBO Max omvat alle HBO-programmas, originele programmering (Max Originals), een verzameling aangekochte series en films, en inhoud van WarnerMedias merken en bibliotheken, waaronder Warner Bros., New Line Cinema, DC, CNN, Turner, Looney Tunes en meer. Hoe kan ik HBO kijken zonder Ziggo? Nederlandse consumenten zonder Ziggo konden HBO niet bekijken en dat verandert straks. Iedereen die dat wil, kan straks een abonnement op HBO Max nemen, ongeacht de provider. HBO Max zal onder meer apps hebben voor smart tv's, populaire streaming-kastjes, spelcomputers en Chromecast.

Waar is HBO Max beschikbaar?

HBO Max is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden. Trouwens, is er een hbo max app? Ja, er is een HBO Max app. Het is te downloaden in de App Store en Google Play.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Waarom laad HBO Max niet?

Zorg dat je de nieuwste versie van de HBO Max-app hebt. Open hiervoor de App Store op je apparaat en zoek naar 'HBO Max'. Download de update als die beschikbaar is. Als andere mensen met hetzelfde netwerk verbonden zijn, vraag hen dan om dit netwerk tijdelijk niet te gebruiken. Kan je HBO Max met iDEAL betalen? Welke betaalmethoden kan ik gebruiken? Als je je via ons inschrijft op HBOMax.com kun je Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL (alleen in Nederland) gebruiken. Houd er rekening mee dat je creditcard of bankpas periodieke betalingen moet ondersteunen.

Hoe download ik HBO Max?

Programma's en films van HBO Max downloaden

  1. Open de HBO Max-app op je telefoon of tablet.
  2. Zorg dat je bent ingelogd en bent verbonden met een wifi-netwerk.
  3. Kies een aflevering of film die je wilt downloaden.
  4. Tik op het icoon Downloaden (pijl die naar beneden wijst).
  5. De cirkel geeft de voortgang van de download weer.
Bovendien, hoe krijg ik hbo op mijn tv kpn? In order to get HBO on your TV with KPN, you will need to subscribe to the HBO GO service. This can be done through the KPN website. Once you have subscribed, you will be able to log in and watch HBO GO on your TV.

Hoe kan ik HBO kijken in Belgie?

Er zijn verschillende manieren waarop je HBO in België kunt bekijken. Als je een abonnement hebt op een Belgische tv-provider, zoals Proximus, Telenet of Orange, kun je in sommige gevallen gewoon inloggen op de website of app van HBO en hun content streamen. Soms moet je hiervoor wel een extra optie aanvragen bij je tv-provider.
Als je geen tv-abonnement hebt, kun je ook een HBO-abonnement nemen via hun website of app. Dit kost ongeveer 10 euro per maand en je kunt dan onbeperkt HBO-content streamen.

Door Cida

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik HBO Max app op mijn tv? :: Hoe installeer ik HBO Max op mijn televisie?
Handige links