Huis > H > Hoe Kan Ik Terug Kijken Bij Ziggo?

Hoe kan ik terug kijken bij Ziggo?

Als er bij een programma een Ziggo Replay TV icoon staat (Een play-knop met een pijltje eromheen) kan je een programma terugkijken tot 7 dagen nadat het is uitgezonden. Klik op een programma met Ziggo Replay TV icoon dat je wil terugkijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Hoe zet ik een app op mijn Samsung tv?

1 Gebruik de Home -knop om het Home-scherm weer te geven. Kies vervolgens "Apps". Kies vervolgens het pictogram Search (Zoeken). 3 Navigeer naar de apps die je wilt toevoegen en kies vervolgens "Install" (Installeren). Mensen vragen ook: waarom kan ik geen hbo max kijken? Zorg dat je de nieuwste versie van de HBO Max-app hebt. Zoek naar HBO Max in de App Store. Kies Werk bij als er een update beschikbaar is. Controleer of de software van je Apple TV up-to-date is via Instellingen > Systeem > Software-updates > Software bijwerken.

Men kan zich ook afvragen: wat krijg je bij hbo max?

HBO Max is een streamingdienst van HBO die alle originele programma's van het netwerk bevat, evenals een selectie van aanvullende inhoud van WarnerMedia. Dit in overweging nemend, waar is hbo max beschikbaar? HBO Max is beschikbaar in de Verenigde Staten, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Vervolgens, hoe betaal je hbo max in nederland?

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken? Als je je via ons inschrijft op HBOMax.com kun je Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL (alleen in Nederland) gebruiken. Houd er rekening mee dat je creditcard of bankpas periodieke betalingen moet ondersteunen. Men kan zich ook afvragen: wat is hbo max nederland? Wat is HBO Max? HBO Max is de nieuwe streamingservice uit de Verenigde Staten, die draait om de prestigieuze films en series van HBO. Deze zender staat bekend om hits als The Sopranos, Game of Thrones, Westworld, etcetera, maar de naam HBO Max vertelt niet het hele verhaal.

Wat kost HBO Max Nederland?

HBO Max is vanaf beschikbaar in Nederland in de vorm van 2 abonnementen: Basic en Standaard. Het Basic abonnement kost 5.99 euro per maand en voor het Standaard abonnement betaal je iets meer, namelijk 7,99 euro per maand. Kan ik HBO kijken met KPN? Ja, u kunt HBO kijken met KPN. U kunt HBO online kijken via de KPN app of op uw tv met de KPN Interactieve TV app.

Je kunt ook vragen wat kost hbo tv per maand?

De kosten van HBO per maand zijn € 15,00.

Door Lyckman Kielmeyer

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet inloggen bij HBO Max? :: Hoe stream ik HBO naar tv?
Handige links