Huis > K > Kan Ik Hbo Max In Het Buitenland Kijken?

Kan ik HBO Max in het buitenland kijken?

HBO Max kijken in het buitenland (met VPN)

Door gebruik te maken van een Virtual Private Network (VPN) kun je een Nederlands IP-adres krijgen en overal ter wereld genieten van je favoriete series en films.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Waar is HBO Max beschikbaar?

HBO Max is beschikbaar in diverse landen in Europa, Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied, en in de Verenigde Staten. Wat dit betreft, hoe download je hbo max? Programma's en films van HBO Max downloaden

  1. Open de HBO Max-app op je telefoon of tablet.
  2. Zorg dat je bent ingelogd en bent verbonden met een wifi-netwerk.
  3. Kies een aflevering of film die je wilt downloaden.
  4. Tik op het icoon Downloaden (pijl die naar beneden wijst).
  5. De cirkel geeft de voortgang van de download weer.

Mensen vragen ook: kan je hbo kijken zonder ziggo?

Ja, je kunt HBO kijken zonder Ziggo. Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om je aan te melden voor een gratis proefversie van HBO Now. Hiermee kunt u alle huidige HBO-programma's en films voor een beperkte tijd bekijken. Een andere manier is om een HBO Pass aan te schaffen bij een deelnemende kabel- of satellietprovider. Hiermee krijgt u toegang tot HBO On Demand, met een brede selectie HBO-programma's en films. Dus, hoe vind ik hbo bij ziggo? Wie HBO bij Ziggo wil vinden, kan de HBO GO-app gebruiken. Deze app is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smart-tv's, gameconsoles en mobiele apparaten. Om de app te vinden, hoef je alleen maar te zoeken naar "HBO GO" in de app store op je apparaat. Zodra je de app hebt gevonden, kun je een account aanmaken en inloggen met je Ziggo-gegevens. Nadat je bent ingelogd, heb je toegang tot alle HBO-content die via Ziggo beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Vervolgens, hoe krijg ik hbo op mijn tv kpn?

Nee dat kan niet. Er zit geen app op de KPN tv ontvanger. En of die er gaat komen, is nog maar de vraag. Je kan het via de app op de Smart tv kijken. Dit in overweging nemend, wat kun je met hbo max? Je kan kijken naar alle exclusieve HBO-series, zoals Game of Thrones, Euphoria, The Sopranos, Friends en The Wire. Daarnaast vind je er de 'HBO Max Originals', oftewel series die specifiek voor de dienst worden gemaakt. Verder kun je bij HBO Max terecht voor films van Warner Bros. en DC.

Dit in overweging nemend, kan je hbo max met ideal betalen?

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken? Als je je via ons inschrijft op HBOMax.com kun je Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL (alleen in Nederland) gebruiken. Houd er rekening mee dat je creditcard of bankpas periodieke betalingen moet ondersteunen. Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen hbo en hbo max? De belangrijkste verschillen tussen HBO en HBO Max zijn de prijs en het aanbod. HBO Max kost $ 14,99 per maand en geeft abonnees toegang tot alle HBO-inhoud, evenals een aantal andere opties die niet beschikbaar zijn op HBO. De extra opties op HBO Max omvatten een aantal populaire films en tv-programma's van Warner Bros., DC Comics, CNN, TNT, TBS, truTV, Cartoon Network, Adult Swim en Crunchyroll.

Hoe krijg ik HBO Max op mijn LG tv?

Om HBO Max op je LG-tv te krijgen, moet je eerst de app downloaden vanuit de LG Content Store. Vervolgens kun je inloggen met je HBO Max-account en beginnen met streamen.

Door Walt Bodman

Vergelijkbare artikelen

Hoe HBO kijken in Belgie? :: Waarom kan ik niet inloggen bij HBO Max?
Handige links