Huis > H > Hoe Schakel Ik Hdmi Cec Uit?

Hoe schakel ik HDMI CEC uit?

Wanneer u CEC volledig uitschakelt op uw televisie, wordt er geen geluid via HDMI naar andere apparaten overgedragen.

  1. Druk op de knop Menu.
  2. Navigeer naar onderen en selecteer System of Settings.
  3. Navigeer naar onderen en selecteer CEC.
  4. Druk op OK bij CEC en selecteer Off.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 schermen op 1 HDMI uitgang?

Het is handig om twee HDMI-schermen op één apparaat aan te sluiten en het beeld op beide schermen tegelijk weer te geven. Als u signalen wilt verdubbelen met een kleine bandbreedte, kunt u een passieve splitterkabel gebruiken.

Mensen vragen ook: wat is een cec killer?

Dit HDMI verloopstuk is ideaal om te gebruiken in uw HDMI opstelling wanneer u het CEC signaal wenst weg te halen. Dit product is ook wel bekend als HDMI CEC Killer. Dit product blokkeert simpelweg pin 13 zodat de CEC functie niet meer wordt ondersteund. Hoe weet ik of mijn TV HDMI ARC heeft? Bij de apparaten zie je eenvoudig of ze deze functie hebben. In dit geval staan de letters (e)ARC bij de HDMI aansluitingen aangegeven. Je moet de HDMI kabel in deze specifieke ingangen pluggen. Een kabel die versie 1.4 of hoger ondersteunt is altijd uitgerust met ARC.

Is HDMI ook voor geluid?

HDMI is een digitale interface die zowel video- als audiosignalen overdraagt. Het is de meest gebruikte interface om TV's, Blu-ray spelers en andere AV-apparatuur met elkaar te verbinden. Daarvan, wat is audio return channel arc? Met de audio return channel (ARC)-functie kan de tv audiogegevens stroomopwaarts sturen naar de ARC-compatibele A/V-ontvanger of soundbar, waardoor er geen aparte audiokabel nodig is. Dit vereenvoudigt de installatie en zorgt ervoor dat de audio van de TV wordt uitgevoerd naar het geluidssysteem.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel HDMI aansluitingen op tv?

Er is een hoge-definitie televisie. Meestal gebruik je de HDMI-aansluiting om een aparte tv-ontvanger of spelconsole aan te sluiten. Een moderne tv heeft veel aansluitingen. Een tv kopen met evenveel HDMI-aansluitingen is handig als je veel verschillende apparaten hebt.

Mensen vragen ook: wat is een anynet+ apparaat?

Hoe werkt Anynet+?

Gebruik de afstandsbediening van je Samsung TV om alle apparaten te bedienen die met HDMI zijn verbonden. Alle apparaten die je wilt bedienen moeten Anynet+ (HDMI-CEC) ondersteunen.
Je kunt ook vragen heeft mijn tv cec? CEC is in de meeste gevallen standaard uitgeschakeld. U kunt CEC doorgaans inschakelen via de instellingen van de tv. De locatie van de CEC-instellingen verschilt per tv. Als u niet zeker weet of de tv ondersteuning biedt voor CEC of hoe u CEC inschakelt, neem dan contact op met de fabrikant van de tv.

Dienovereenkomstig, hoe werkt simplink?

SIMPLINK. U kunt verschillende multimedia-apparaten die via HDMI zijn aangesloten gemakkelijk bedienen en gebruiken met de afstandsbediening van de TV. Sluit de SIMPLINK HDMI-uitgangspoort aan op de HDMI IN van de TV met een HDMI-kabel. Dienovereenkomstig, heeft elke tv een hdmi arc aansluiting? Nee, niet elke tv heeft een hdmi arc-aansluiting. Dit type aansluiting is relatief nieuw en vereist een tv met een HDMI-aansluiting die compatibel is met het Audio Return Channel-protocol. Controleer de specificaties van uw tv om te bepalen of deze aansluiting aanwezig is.

Hoe kan ik zien welke HDMI kabel Ik heb?

Als je niet weet welk HDMI-kabel je hebt, kun je de volgende dingen doen om het te achterhalen:
-Kijk of er een etiket op de kabel zit met de specificaties. Dit zou moeten aangeven welk type kabel het is.
-Als er geen etiket op de kabel zit, kun je de kabel vergelijken met andere HDMI-kabels die je misschien hebt. Als je een standaard HDMI-kabel hebt, zou deze ongeveer 3 cm dik moeten zijn. Een mini HDMI-kabel is ongeveer 2 cm dik en een micro HDMI-kabel is ongeveer 1 cm dik.
-Als je nog steeds niet weet welk type kabel je hebt, kun je de kabel aansluiten op een apparaat met een HDMI-aansluiting en kijken of het werkt.

Door Lorollas Manivong

Vergelijkbare artikelen

Welke tv's hebben eARC? :: Hoe weet ik of HDMI poort werkt?
Handige links