Huis > H > Hoe Kan Je Een Screenshot Maken Van Een Hele Pagina?

Hoe kan je een screenshot maken van een hele pagina?

Schermafbeelding maken

Maak zo van een hele pagina een schermafbeelding: Open de pagina waarvan u een schermafbeelding wilt maken, zoals een artikel van SeniorWeb. Druk een seconde lang de Startknop en de aan-uitknop van het apparaat tegelijkertijd in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe kan je een lange screenshot maken?

Longshot. Om scrolling screenshots te maken, heb je een 3th-party app nodig. Een app waarmee je eenvoudig en gratis zo'n screenshots kan maken, heet languit LongShot for Long Screenshot. Open de Play Store op je smartphone en zoek naar LongShot. Daarvan, hoe maak je een lange screenshot samsung? Een lang screenshot maken

  1. Open het scherm dat je wilt vastleggen.
  2. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  3. Tik onderaan op Meer opnemen.
  4. Gebruik de hulplijnen voor bijsnijden om de content te selecteren die je wilt vastleggen.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot van de hele pagina iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken van de hele pagina op de iPhone. De eenvoudigste manier is om de ingebouwde schermopnametool te gebruiken. Om dit te doen, houdt u gewoon de Home-knop en de Slaap/Wektoets tegelijkertijd ingedrukt. Het scherm zal wit knipperen en u hoort een camerasluiter, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt. De schermafbeelding wordt opgeslagen in de app Foto's.
Een andere manier om een screenshot te maken is door de Safari-browser te gebruiken. Open hiervoor de Safari app en navigeer naar de pagina waarvan je een screenshot wilt maken. Houd vervolgens de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt. Het scherm zal wit knipperen en je hoort een camerasluiter geluid, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt. De schermafbeelding wordt opgeslagen in de app Foto's.
Tot slot kun je een app van derden gebruiken om een screenshot van de hele pagina te maken. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, dus u zult er een moeten kiezen die aan uw behoeften voldoet. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze gewoon en volgt u de instructies om een screenshot te maken. Daarvan, hoe maak je printscreen op de computer? Er zijn een paar manieren om een printscreen te maken op een computer. De eerste manier is door op de toets "Print Screen" op je toetsenbord te drukken. Dit maakt een foto van uw hele scherm en slaat deze op in uw klembord. Van daaruit kunt u de afbeelding in een programma als Microsoft Paint of Adobe Photoshop plakken en opslaan als een afbeeldingsbestand.
De tweede manier om een printscreen te maken is met het "Snipping Tool" in Windows. Dit kunt u vinden in het menu Start of onder "Accessoires" in het menu Alle programma's. Met het knipgereedschap kunt u een deel van uw scherm selecteren om als afbeelding op te slaan. U kunt het knipselgereedschap ook gebruiken om een screenshot te maken van een actief venster door de optie "Window Snip" te selecteren.
De derde manier om een schermafdruk te maken is met het ingebouwde hulpmiddel voor schermafdrukken op een Mac. Open hiervoor de map "Utilities" in uw map Applications. Start vervolgens het hulpprogramma "Grab". In het Grab-hulpprogramma kunt u kiezen om een schermafdruk te maken van het hele scherm, een geselecteerd venster of een geselecteerd gebied. Zodra u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op de knop "Capture" en uw schermafbeelding wordt opgeslagen als een TIFF-bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe maak je een lange screenshot macbook?

Extra opties voor je schermafbeelding met cmd (⌘) + shift (⇧) + 5

  1. Een schermafbeelding van je hele scherm (vergelijkbaar met cmd (⌘) + shift (⇧) + 3 )
  2. Een schermafbeelding van het huidige venster (vergelijkbaar met cmd (⌘) + shift (⇧) + 4 gevolgd door spatie (␣) )
Waar vind ik mijn screenshots terug? De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.
Mensen vragen ook: hoe maak je een opname van je scherm? Er zijn twee manieren om een afbeelding van je scherm te maken:
1. Druk op de knop "PrtScn" (of "Print Screen") op je toetsenbord. Dit maakt een kopie van het hele scherm en plakt deze in het klembord. Je kunt de afbeelding dan plakken in een afbeeldingseditor (bijvoorbeeld Paint) en opslaan als een afbeelding.
2. Druk tegelijkertijd op de knoppen "Alt" + "PrtScn". Dit maakt een kopie van het actieve venster en plakt deze in het klembord. Je kunt de afbeelding dan plakken in een afbeeldingseditor (bijvoorbeeld Paint) en opslaan als een afbeelding.

Hoe maak ik een screenshot met een Galaxy?

Om een schermafdruk te maken met een Galaxy, volg je de volgende stappen:
1. Ga naar het scherm dat je wilt vastleggen.
2. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volumebalk naar beneden-knop.
3. Er verschijnt een animatie die aangeeft dat het scherm is geactiveerd.
4. Laat beide knoppen los wanneer de animatie is gestopt.
5. De schermafdruk wordt opgeslagen in de map Pictures/Screenshots.

Door Penhall

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen screenshot meer maken? :: Waarom valt mijn scherm steeds uit iPhone?
Handige links