Huis > W > Wat Is De Volgorde Van De Transformers?

Wat is de volgorde van de Transformers?

2012: Transformers: Dark of the Moon Met flashbacks naar 1961 en 1969. 2017: Transformers: Age of Extinction Met flashbacks naar 65 miljoen jaar geleden. 2018: Transformers: The Last Knight Met flashbacks naar 484 na Christus en de Tweede Wereldoorlog.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke volgorde startkabels?

startkabels worden in 9 stappen aangesloten. De motorkap moet worden geopend. De rode en zwarte startkabels moeten worden aangesloten om het noodvoertuig te starten. Start uw voertuig. De ruitverwarming en de blower moeten worden aangezet. De startkabels moeten worden losgekoppeld.

Je kunt ook vragen hoe zijn de transformers ontstaan?

De Transformers-reeks begon met de Japanse speelgoedlijnen Microman en Diaclone uit de jaren 70. De ene serie bevatte verschillende mensachtige figuurtjes en de andere robots die kunnen veranderen. Hasbro kocht de Diaclone-speelgoedlijn en begon samen te werken met Takara. Wat is de eerste film van Transformers? Transformers (film) Transformers is een actie-/sciencefictionfilm uit 2007 die gebaseerd is op de televisieserie en speelgoedlijn Transformers, die voornamelijk populair was in de jaren 80 van de 20ste eeuw. Centraal in Transformers staan robots, die de wereld aanvallen of beschermen.

Men kan zich ook afvragen: wat is de laatste transformers film?

De Transformers-films zijn een serie live-action films gebaseerd op de Transformers-speelgoedlijn en -tekenfilmserie. De eerste film, Transformers, werd uitgebracht in 2007, en de meest recente film, Transformers: The Last Knight, kwam uit in 2017. Hoeveel Transformers films zijn er? Er zijn vijf Transformers-films. De eerste vier werden uitgebracht tussen 2007 en 2017, en de vijfde komt in 2021 uit.

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt alfabetische volgorde?

De gegevens worden geplaatst in volgorde van de letters van het alfabet. Woorden die met dezelfde letter beginnen, verschijnen samen, ongeacht de betekenis, en worden verder onder elkaar gesorteerd op hun resterende letters.

Je kunt ook vragen hoe oud zijn de transformers?

Transformers (2007)

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is.
Bovendien, wat betekent transformers? Een transformator is een elektrisch toestel dat werkt volgens het principe van elektromagnetische inductie. Het apparaat wordt gebruikt om elektrische stroom van een bepaalde spanning om te zetten in een andere stroom met een andere spanning.

Welke Transformers zijn er?

De Transformers zijn afkomstig uit een Japanse animatieserie uit de jaren 80. De serie ging over twee rassen van robots die tegenover elkaar stonden, de Autobots en de Decepticons. De Autobots probeerden de mensheid te beschermen, terwijl de Decepticons hen wilden onderwerpen. De twee rassen konden zich transformeren in voertuigen, en deze vermogen was cruciaal in hun strijd. De Autobots werden geleid door Optimus Prime, terwijl de Decepticons werden geleid door Megatron.

Door Undine Shilu

Vergelijkbare artikelen

Is het de filter of het filter? :: Waar vind ik profielen op iPhone?
Handige links