Huis > H > Hoe Betalen Met Telefoon Google Pay?

Hoe betalen met telefoon Google Pay?

telefoonAndroidGoogle Pay

Online

  1. Tik op de Google Pay knop als je wilt afrekenen.
  2. Kies een betaalmethode en voer eventueel een verzendadres in als hierom wordt gevraagd.
  3. Bevestig je bestelling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe werkt Google Wallet?

Hoe werkt Google wallet? Je dient in te loggen met je Gmail account en je creditcard gegevens moeten ingevuld worden om er gebruik van te maken. Je creditcard is ook de enige betaalpas die je kunt gebruiken hiervoor. Dit is meteen ook een nadeel van Google Wallet. Wat dit betreft, hoe werkt google pay belgie? Google Pay is een zeer handige app om je aankopen in een oogwenk aan de kassa te betalen, eenvoudigweg door je Android-smartphone bij de betaalterminal te houden. Je telefoon trilt of maakt een geluid om de betaling te bevestigen. Er verschijnt ook een bevestiging op de terminal.

Dus, hoe werkt google pay nederland?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop Google Pay in Nederland werkt. Je kunt het gebruiken om betalingen te doen in apps en op websites, om geld te sturen naar vrienden en familie, en om klantenkaarten en cadeaubonnen op te slaan.
Om Google Pay te gebruiken, moet u eerst een Google-account instellen en een betaalmethode toevoegen. U kunt een krediet- of debetkaart toevoegen, of u kunt uw bankrekening koppelen. Zodra u een betaalmethode hebt ingesteld, kunt u Google Pay gaan gebruiken.
Om een betaling te doen in een app of op een website, moet u uw Google-accountgegevens invoeren. Zodra u bent ingelogd, kunt u Google Pay als betaalmethode kiezen en uw kaartgegevens invoeren. Google Pay verwerkt vervolgens de betaling en stuurt het geld naar de verkoper.
Om geld naar vrienden en familie te sturen, kunt u de Google Pay-app gebruiken. Voer gewoon het bedrag in dat u wilt sturen, kies de persoon naar wie u het wilt sturen en bevestig de betaling. Het geld wordt direct verstuurd en je ontvangt een bevestiging.
Als u loyaliteitskaarten of cadeaukaarten in Google Pay wilt opslaan, kunt u deze aan uw account toevoegen. Hiervoor moet u de Google Pay-app openen en op het tabblad "Kaarten" tikken. Vanaf daar kunt u uw klantenkaarten en cadeaukaarten toevoegen. Zodra ze zijn toegevoegd, kunt u ze gebruiken zoals u een fysieke kaart zou gebruiken. Is G pay gratis? G pay is niet gratis. Er is een kleine vergoeding voor het gebruik van de dienst.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Hoe kun je contactloos betalen met je telefoon?

Dit werkt als volgt:

  1. open de mobiel betalen app/wallet op uw telefoon.
  2. toets uw mPIN in op uw mobiele telefoon (na het intoetsen van de mPIN heeft u 30 seconden de tijd om te betalen)
  3. controleer het bedrag en houd uw mobiele telefoon kort tegen het scherm of de zijkant van de betaalautomaat.
Hoe werkt betalen met Android telefoon? Wil je je vingerafdruk of gezichtsherkenning gebruiken?
  1. Zet het scherm van je mobiel aan en controleer het bedrag.
  2. Houd je mobiel naast de betaalautomaat en wacht op de pieptoon.
  3. Gebruik je vingerafdruk of gezichtsherkenning op je mobiel.
  4. Houd je mobiel opnieuw naast de betaalautomaat.
  5. De betaling is nu gelukt.

Hoe kan je je pinpas op je telefoon zetten?

Contactloos betalen met Android en Google Pay

Houd de achterkant van je Android-telefoon kort naast de lezer van de pinautomaat. Volg de instructies op de pinautomaat. Sommige oude pinautomaten vragen alsnog om een pincode.
Is er een wallet voor Android? Yes, there are many wallets for Android. The most popular is probably the Bitcoin Wallet, which is a free and open source software wallet available on the Google Play Store. There are also many other wallets available for Android, such as the Blockchain Wallet, Breadwallet, and Mycelium.

Trouwens, is google pay hetzelfde als google play?

Nee, google pay is niet hetzelfde als google play. Google pay is een manier om online of in een app te betalen met je telefoon. Google play is de app store van Google waar je apps en games kunt kopen.

Door Gibby

Vergelijkbare artikelen

Hoe contactloos betalen met Google Pay? :: Hoeveel is 1500 euro bruto netto?
Handige links