Huis > H > Hoe Kun Je Een E-Mail Blokkeren?

Hoe kun je een e-mail blokkeren?

Wanneer je een afzender blokkeert, komen berichten die deze afzender je stuurt in de map Spam terecht.

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open het bericht.
  3. Klik rechtsboven op Meer .
  4. Klik op [Afzender] blokkeren.
  5. Als je iemand per ongeluk hebt geblokkeerd, kun je de blokkering opheffen door dezelfde stappen te volgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Hoe geblokkeerde Mail verwijderen?

1) Klik E-mailadres > voorkeuren Van de menubalk. 2) Selecteer het Ongewenste e-mail Tab. 3) Schakel de schakelaar in voor Schakel geblokkeerde e-mailfiltering in als het dat nog niet is. 4) Markeer de optie voor Verplaats het naar de prullenbak. Bovendien, hoe blokkeer ik ongewenste mail op mijn iphone? In de Mail-app opent u de e-mail met het contact dat u wilt blokkeren en tikt u vervolgens aan de bovenkant op het contact. Tik op 'Blokkeer deze contactpersoon'.

Waar staan geblokkeerde afzenders in Outlook?

Geblokkeerde afzenders staan in Outlook onder het tabblad "Junk". Trouwens, hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd via de mail? Er is geen waterdichte manier om te weten of iemand u via e-mail heeft geblokkeerd, maar er zijn een paar aanwijzingen die erop kunnen wijzen dat u bent geblokkeerd. Als je herhaaldelijk berichten naar iemand stuurt die nooit lijken te worden afgeleverd, of als je een bericht ontvangt met de foutcode "550", kan dat betekenen dat je bent geblokkeerd. Bovendien, als je de profielfoto van die persoon niet meer ziet in je e-mail inbox, kan die persoon je geblokkeerd hebben.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Dus, wat gebeurt er als je een mail blokkeert?

Berichten van adressen of domeinnamen in de lijst met geblokkeerde afzenders worden altijd als ongewenst behandeld. Alle inkomende berichten van afzenders in de lijst met geblokkeerde afzenders worden in Outlook naar de map Ongewenste e-mail verplaatst, ongeacht de inhoud van het bericht. Wat dit betreft, waarom krijg ik een mail van iemand die geblokkeerd is? Als e-mail van een geblokkeerde afzender nog steeds wordt weergegeven in uw Postvak IN, is de afzender mogelijk: Het e-mailadres wijzigen. Maak een regel voor Postvak IN om veelgebruikte woorden op te halen in uw Postvak IN-e-mail en deze naar de map Verwijderde items te verplaatsen.

Waarom kan ik sommige mails niet blokkeren?

Lijst Veilige afzenders en geadresseerden

Veilige geadresseerden zijn geadresseerden die u niet wilt blokkeren, meestal groepen waarvan u lid bent. Berichten die afkomstig zijn van een e-mailadres of domein in uw lijst Veilige afzenders en geadresseerden komen nooit in uw map Ongewenste e-mail terecht.
Wat dit betreft, hoe kan ik een blokkering opheffen? Als je een website wilt bezoeken die is geblokkeerd door je internetprovider, dan kun je een VPN-verbinding maken. Een VPN-verbinding maakt een beveiligde tunnel tussen je computer en een server ergens anders. Als je verbonden bent met een VPN, zal je internetverkeer worden gerouteerd door die tunnel, waardoor het lijkt alsof je aan het browsen bent vanaf een andere locatie. Dit kan handig zijn als je wilt omzeilen dat bepaalde websites geblokkeerd zijn.

Daarvan, waar vind ik geblokkeerde berichten?

Blocked messages can be found in the 'Blocked messages' folder in the 'Settings' tab.

Door Ciprian Koscho

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik ongewenste Mail blokkeren op ipad? :: Wat is de betekenis van deblokkeren?
Handige links