Huis > H > Hoe Doe Je Een Swipe Up Bij Instagram?

Hoe doe je een swipe up bij Instagram?

De swipe-up link is een link die je kunt toevoegen aan je story op Instagram. Wanneer een kijker je story omhoog swipet, verschijnt de link die je hebt toegevoegd aan je story automatisch. Het toevoegen van een link aan je story was best een dingetje voor Instagram.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel verdien je met 1k volgers op Instagram?

Hoeveel is 1k volgers op de foto-sharing website? 10000 volgers is het aantal volgers op de foto-sharing app.

Hoe kan je een link delen op Instagram?

De meest bekende manier om een link op Instagram te delen is natuurlijk om 'm in je bio te zetten. Dit kan eenvoudig door in je bio te klikken op de knop “profiel aanpassen”. Vul daarna bij “website” het adres van je website in, en je bent klaar. Kies voor de optie profiel bewerken om een website toe te voegen. Waarom geen swipe up meer? Instagram wilt meer creatieve controle bieden

Met de invoering van de nieuwe sticker en het verdwijnen van de swipe-up mogelijkheid tracht Instagram de "gebruikerservaring te stroomlijnen" en "meer creatieve controle bieden" aan de gebruikers.

Hoe deel ik een verhaal van iemand anders op Instagram?

Er zijn een paar manieren om het verhaal van iemand anders te delen op Instagram. De eerste manier is om naar het profiel van de persoon te gaan en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te klikken. Vanaf daar zie je de optie "Delen als bericht". Hiermee kun je het verhaal als een direct bericht met iemand delen.
De tweede manier om het verhaal van iemand anders te delen is door te klikken op het papieren vliegtuigje onderaan het scherm terwijl u het verhaal bekijkt. Vanaf daar kunt u ervoor kiezen om het verhaal te delen met uw volgers, of u kunt het naar specifieke mensen sturen door te klikken op de optie "Verzenden naar". Hoe krijg je een blauw vinkje op insta? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen hebben gesuggereerd dat het creëren van een geverifieerde Facebook-pagina voor je merk en het koppelen aan je Instagram-account een manier is om dit te doen. Anderen hebben gezegd dat het hebben van een groot aantal volgers en/of een hoge mate van betrokkenheid bij je posts ook kan helpen. Uiteindelijk is het aan Instagram om te beslissen wie een geverifieerd account krijgt en er is geen garantie dat het volgen van een bepaalde strategie zal resulteren in een blauw vinkje.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je Instagram bekijkt?

Is het mogelijk om te zien wie mijn account heeft bekeken? Het is niet mogelijk om het bezoek van je profiel op sociale media te zien. Bezoekersaantallen worden niet bijgehouden door de app.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een swipe up op snapchat?

Snapchat will give you the option to add a link you've shared before, search for the link, or paste in a completely new one. Once the Snapchat story with a link is posted, viewers can swipe up on the small arrow at the bottom of your snap to visit the link. En nog een vraag, hoe maak ik een link klikbaar? Type de woorden waar je de link in wil zetten, dus waarvan je wil dat ze klikbaar zijn. Selecteer deze woorden met je muis. Nu deze tekst geselecteerd is kan je op het link-symbool klikken en een link instellen. Dit scherm komt tevoorschijn.

Hoe deel je een link?

Een link vanaf je pagina delen:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Tik op Pagina's.
  3. Ga naar je pagina en tik op Publiceren.
  4. Voeg de link toe die je wilt delen.
  5. Tik op Plaatsen.
Trouwens, hoe deel ik een story van iemand anders? Om iemand anders zijn verhaal te delen, ga je naar de pagina van die persoon op de site en klik je op de knop 'Delen'. Dit zal een pop-upvenster openen met de optie om het verhaal te delen via e-mail, Facebook of Twitter.

Mensen vragen ook: kan je je verhaal op instagram aanpassen?

Ja, je kunt je verhaal op Instagram bewerken. Ga naar je profiel en tik op het plusteken in de rechterbovenhoek. Selecteer de foto of video die je wilt bewerken en tik op Bewerken in de rechteronderhoek. Pas je verhaal aan met de beschikbare opties.

Door Gilcrest

Vergelijkbare artikelen

Hoe deel je iemands post op je verhaal? :: Hoe kan je samen spelen op Playstation 4?
Handige links