Huis > H > Hoe Add-Ons Installeren Op Kodi?

Hoe add-ons installeren op Kodi?

Dit is een stapsgewijze handleiding om add-ons uit de officiële Kodi-repository te installeren.

  1. Download een VPN voor Kodi.
  2. Open Kodi en klik aan de linkerkant op de knop 'add-ons'.
  3. Klik op het pakketpictogram.
  4. Kies de optie 'installeren uit repository'.
  5. Selecteer 'Kodi-repository voor add-ons'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Kun je Kodi op Smart TV zetten?

Kodi is toegankelijk op Windows-pc, macOS, Android, iOS, Smart TV's, Amazon Fire Stick en Apple TV's. Genieten van Kodi op Smart TV's is een geweldige ervaring. Hoe installeer je add-ons? Selecteer Add-on installeren via bestand… vanuit het menu, en zoek en selecteer vervolgens het bestand. Sommige extensies plaatsen na installatie een knop in de werkbalk.

Daarvan, welke video add-on voor kodi?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren. Enkele populaire video-add-ons voor Kodi zijn Exodus, Covenant en Elysium. Dit in overweging nemend, kan geen addons installeren? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen add-ons kunt installeren:
Uw webbrowser blokkeert mogelijk de installatie. Probeer alle browserextensies of add-ons uit te schakelen die de installatie kunnen blokkeren en probeer het dan opnieuw.
De site waar u de add-on probeert te installeren kan geblokkeerd zijn. Probeer de site in een andere webbrowser te bezoeken, of gebruik een proxyserver om toegang te krijgen.
De add-on is mogelijk niet compatibel met uw versie van Firefox. Controleer de compatibiliteitsinformatie op de pagina van de add-on om er zeker van te zijn dat deze compatibel is met uw versie.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Hoe werkt Kodi op Android TV?

Android tvAndroidKodi

Installeer Kodi op je Android tv box

  1. Kies SYSTEM > File Manager.
  2. Kies Add Source.
  3. Kies None.
  4. Vul vervolgens in de box Enter a name for this media source de naam Fusion in en druk op Ok.
Wat kun je met Kodi op Apple TV? Kodi-versie 19 gaat ook ondersteuning bieden voor tvOS, het besturingssysteem van de Apple TV-mediaspelers. Zowel de Apple TV uit 2015 als de Apple TV 4K worden ondersteund, al vergt het gebruik van Kodi 19 wel een jailbreak of het sideloaden van de mediacentersoftware.

Hoe werkt een add-on?

Engelse term voor 'uitbreiding' of 'toevoeging'. Een add-on is software of hardware waarmee een of meer nieuwe functies aan bestaande programma's of apparatuur worden toegevoegd. Voorbeelden van add-ons zijn kaarten in de computer voor extra geheugen of voor meer video-, audio- of aansluitmogelijkheden. Wat is een add-on? An add-on is a small piece of software that can be added to a web browser or other software application to give it additional features. Add-ons are also sometimes called extensions or plugins.

Wat is de beste Kodi versie?

De beste Kodi-versie is Kodi 18.0 Leia. Deze versie bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen, waaronder ondersteuning voor 4K Ultra HD-video, een nieuw en verbeterd audiodecoderingssysteem, ondersteuning voor 360-gradenvideo en meer.

Door Devonne

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je Minecraft gratis downloaden? :: Waar kan ik Windows 10 nog gratis downloaden?
Handige links