Huis > H > Hoe Een Pdf Bewerken Gratis?

Hoe een PDF bewerken gratis?

Probeer Adobe Acrobat Pro zeven dagen gratis uit in Windows of op een Mac. Bewerk PDF-tekst door een typfout te corrigeren, opmaak toe te voegen of inhoud te vervangen. Je kunt afbeeldingen (zoals JPG en PNG) verplaatsen, roteren, spiegelen en toevoegen en paginanummers of watermerken toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Waarom kan ik een PDF niet bewerken?

Oplossing 2: maak van Acrobat DC de standaardeigenaar van pdf's op uw computer

  • Start Acrobat DC/ XI Pro/ XI Std.
  • Kies Bewerken > Voorkeuren.
  • Selecteer Algemeen in de opties aan de linkerkant van het dialoogvenster Voorkeuren.
  • Selecteer de optie Standaardversie van PDF-handler selecteren.
  • Klik op OK.
Welk programma om PDF te bewerken? Programma's voor het bewerken van een PDF
  • Adobe Acrobat. Adobe Acrobat is een bekende PDF-editor.
  • Microsoft Word. Met de meest recente versies van Word is het mogelijk om PDF-bestanden te openen, bewerken en op te slaan als PDF of zelfs als Word-bestand.
  • ApowerPDF.

Hoe knip je in een PDF?

De gemakkelijkste manier om in een PDF te knippen is het gebruik van een PDF-editor. Er zijn veel gratis en betaalde PDF-editors online beschikbaar. Met een PDF-editor kunt u het PDF-bestand openen, de pagina's of delen selecteren die u wilt verwijderen en vervolgens het bestand opslaan. Mensen vragen ook: hoe kan ik een pdf-bestand bewerken in word? Om een PDF-bestand in Word te kunnen bewerken, moet u het PDF-bestand eerst omzetten in een Word-document. Dit kunt u doen door het PDF-bestand in Adobe Acrobat te openen en de optie "PDF exporteren" te kiezen. Van hieruit kunt u kiezen om het bestand op te slaan als een Word-document. Zodra het bestand is geconverteerd, kunt u het in Microsoft Word openen en bewerken zoals u dat met elk ander Word-document zou doen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe tekst onleesbaar maken in PDF?

De functie voor zwartmaking is beschikbaar in de Advanced-versie van Power PDF, via het lint Beveiliging. U kunt in een PDF-bestand gevoelige informatie of afbeeldingen zwart maken. Bovendien kunt u verborgen gegevens of achtergrondinformatie verwijderen via Elementen verwijderen op het lint Beveiliging. Daarvan, hoe pdf bewerken in windows 10? Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen.

En nog een vraag, hoe pdf bewerken op iphone?

PDF bewerken in de Bestanden-app

Sla de PDF op in de Bestanden-app op je iPhone of iPad, als je dat nog niet had gedaan. Open het PDF-bestand en tik op het contextmenu (de drie puntjes). Je kunt ook je vinger op een van de miniaturen leggen (bijvoorbeeld 'pagina 5 van 8') om de bewerkingsopties te openen.
Vervolgens, hoe kan ik een beveiligd pdf-bestand bewerken? Om een beschermd PDF-bestand te bewerken, hebt u een PDF-editor nodig die de beveiliging van het bestand kan negeren of omzeilen. Er zijn veel verschillende PDF-editors op internet beschikbaar, dus u moet een beetje zoeken om de juiste te vinden. Een van de meest populaire gratis PDF-editors is PDFelement. Nadat u de editor hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u het volgende doen:
1. Start de editor en open het beschermde PDF-bestand.
2. Klik op het tabblad "Bewerken" en kies vervolgens "Bestand wijzigen".
3. Nu kunt u tekst en afbeeldingen toevoegen, verwijderen of wijzigen.
4. Wanneer u klaar bent, klikt u op "Bestand opslaan" om de wijzigingen op te slaan.

Hoe 1 blad uit PDF-bestand halen?

Om 1 blad uit een PDF-bestand te extraheren, moet u eerst het bestand openen in een PDF-viewer. Vervolgens kunt u het blad selecteren met de muis en kopiëren (ctrl + c). Als laatste plakt u het blad (ctrl + v) in een leeg document.

Door Pinkerton Leitem

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan? :: Waar vind ik mijn PDF bestanden op iPhone?
Handige links