Huis > H > Hoe Laadt Je Je Airpods Op?

Hoe laadt je je AirPods op?

U kunt een USB-C-naar-Lightning-kabel of een USB-naar-Lightning-kabel gebruiken. Sluit vervolgens het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort of oplader. U kunt uw oplaadcase opladen met of zonder de AirPods erin.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Mensen vragen ook: kan je airpods opladen met iphone lader?

De batterij van de oplaadcase kun je opladen door deze te koppelen met behulp van de lightning-kabel en bijvoorbeeld je iPhone adapter of via USB aan een computer. Wie in het bezit is van de tweede generatie AirPods met draadloze oplaadcase of de AirPods Pro kan de case ook opladen via een Qi-lader. Hoe laad je AirPods Pro case op? Net als de AirPods kun je ook de AirPods Pro draadloos opladen door ze op een Qi-lader te leggen. Een oranje lampje gaat even branden om te laten zien dat de accu wordt bijgevuld. Om na een tijdje te checken of de accu al vol is hoef je alleen even op het doosje te tikken om het lampje weer te activeren.

Waarom laad mijn AirPods niet op?

Als je problemen hebt met het opladen van je AirPods, zijn er een paar dingen die je kunt controleren. Controleer eerst of je de juiste oplader gebruikt. De AirPods worden geleverd met een Lightning-naar-USB-kabel, en je moet deze kabel gebruiken om het hoesje op te laden. Als je een andere kabel gebruikt, worden de AirPods mogelijk niet opgeladen.
Controleer vervolgens de poort van het AirPods-hoesje. De poort moet schoon en vrij van vuil zijn. Als er pluisjes of vuil in de poort zitten, kan dat het opladen van de AirPods verhinderen.
Zorg er ten slotte voor dat de AirPods goed in het hoesje zitten. De oplaadindicatoren op het hoesje en op de AirPods zelf moeten oplichten als de AirPods worden opgeladen. Als de lampjes niet branden, worden de AirPods niet opgeladen. Wat is het knopje op de AirPods? De knop op de AirPods is de multifunctionele knop. Hij kan worden gebruikt om muziek af te spelen of te pauzeren, telefoongesprekken te beantwoorden of te beëindigen en Siri te activeren.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie kost 179 euro en de Pro is nog eens 100 euro duurder. Behalve vanwege de prijs is er wellicht nog een reden van aanschaf af te zien: de futuristische oordoppen zijn, ironisch genoeg, desastreus voor de toekomst. Apple's AirPods zijn na een gemiddelde levensduur van anderhalf jaar 'op'. Hoe lang AirPods Pro case opladen?

ModelMuziekSpraak
AirPods 25 uur3 uur
AirPods 36 uur4 uur
AirPods Pro4,5 – 5 uur3,5 uur
AirPods Max20 uur20 uur

Kun je AirPods opladen zonder doosje?

De case van je AirPods opladen

Opladen met een kabel: Sluit de case op een stopcontact aan met een Lightning-naar-USB-kabel en een compatibele lichtnetadapter. Draadloos opladen: Leg de case met het statuslampje naar boven midden op een draadloze MagSafe-oplader of een draadloze, Qi-gecertificeerde oplader.
Daarvan, wat moet je doen als je je airpods case kwijt bent? Als u uw airpods-hoesje verliest, moet u een nieuw hoesje kopen bij de Apple Store of een andere erkende verkoper.

Dienovereenkomstig, kan je airpods case draadloos opladen?

Ja, u kunt uw AirPods-hoesje draadloos opladen. Plaats de case op een Qi-gecertificeerde oplader en zorg ervoor dat het statuslampje aangeeft dat de case wordt opgeladen.

Door Germano Lokan

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is een Nintendo Switch controller? :: Wat gebeurt er met geblokkeerde sms?
Handige links