Huis > H > Hoeveel Kijkers Indy 500?

Hoeveel kijkers Indy 500?

Nederlanders stemden zondag massaal hun tv's af op de uitzending van de 105e Indianapolis 500 op Ziggo Sport. De uitzending van de race trok in totaal 654.000 kijkers op het open kanaal van Ziggo Sport en 80.000 kijkers op Ziggo Sport Select, waarmee het totaal aantal kijkers (het bereik) dus uitkwam op 734.000.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Dienovereenkomstig, hoeveel geld krijg je als je de indy 500 wint?

Formule 1-coureurs hebben over het algemeen een gespekte bankrekening, maar ook in de overzeese IndyCars is het goed boeren. Helio Castronves, winnaar van de 105e Indy 500, heeft 1.8 miljoen dollar aan prijzengeld overgemaakt gekregen. Kun je bij KPN Formule 1 kijken? De nieuwe streamingdienst Viaplay is beschikbaar in Nederland. Viaplay gaat onder meer Formule 1, darts en voetbal uitzenden.

Wat dit betreft, welke zender is formule 1 te zien?

Formule 1 is een wereldwijd motorsport evenement dat afhankelijk van de regio op verschillende kanalen wordt uitgezonden. In de Verenigde Staten is de belangrijkste zender van de Formule 1 ESPN, maar de races worden ook uitgezonden op ABC en NBC. In Canada is TSN de belangrijkste zender en worden de races ook op RDS uitgezonden. In het Verenigd Koninkrijk is Sky Sports de belangrijkste zender en worden de races ook op Channel 4 uitgezonden. Waar kan ik Max Verstappen zien op tv? De Nederlandse coureur Max Verstappen komt uit in het wereldkampioenschap Formule 1 en is wereldwijd op televisie te zien. In Nederland worden de races van Verstappen uitgezonden op Ziggo Sport Totaal. In België worden de races van Verstappen uitgezonden op RTL, in het Verenigd Koninkrijk op Sky Sports en in de Verenigde Staten op ESPN.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Kun je Formule 1 gratis kijken?

Gratis TV-uitzendingen van een aantal F1 Grand Prix-wedstrijden. In 2022 zullen er maar liefst 4 wedstrijden zijn die gratis op de televisie uitgezonden worden. Allereerst heeft de NOS een akkoord met Viaplay weten te bereiken, waardoor alle F1-samenvattingen dit seizoen via de publieke omroep vertoond mogen worden. Hoe kan ik Formule 1 kijken zonder abonnement? Je kunt met Viaplay streamen, wat inhoudt dat je de content op je telefoon of tablet kunt bekijken. En speciaal voor Formule 1 komt er ook een lineaire zender waar je de wedstrijden kunt zien. Zo kun je dus ook nog 'ouderwets' de wedstrijd op TV volgen.

Mensen vragen ook: waar kan ik f1 gratis online kijken?

waarF1gratisFormule 1kijken

Nog meer livestream-opties

  • Vipbox.
  • StreaGaroo.
  • Mobdro.
  • Virpow.
  • Motorsports Stream.
Trouwens, waar kan ik formule 1 kijken in 2022? Het antwoord op deze vraag hangt af van waar je woont en op welk kanaal formule 1 in 2022 in jouw land wordt uitgezonden. U kunt bij uw lokale tv-gids of online kijken waar u in uw omgeving formule 1 kunt kijken.

Hoe laat begint de Formule 1 op de tv?

De Formule 1 begint op de dag van de race gewoonlijk rond 10 uur plaatselijke tijd op televisie. Dit kan echter variëren afhankelijk van de locatie van de race en de zender.

Door Chancelor Dillmon

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik Fortnite niet update? :: Is er vandaag Formule 1 op TV?
Handige links