Huis > H > Hoe Moet Ik Uitloggen?

Hoe moet ik uitloggen?

Uitloggen van je Google-account vanuit Chrome

  1. Open de Chrome-app. op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Men kan zich ook afvragen: kan ik mijn gmail account verwijderen?

Ga naar het gedeelte Gegevens en privacy van je Google-account. Scroll naar Je opties voor gegevens en privacy. Je Google-account verwijderen. Volg de instructies om je account te verwijderen. Je kunt ook vragen hoe gmail account uitloggen op andere apparaten? Ga naar je Google-account. Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging. Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren. Uitloggen.

Bovendien, hoe log ik uit op mijn mail op iphone?

Er zijn twee manieren om je af te melden bij je mail op de iPhone. De eerste manier is om naar de app Instellingen te gaan en naar beneden te scrollen naar het gedeelte Mail, Contacten, Agenda's. Tik op het account waarvan u zich wilt afmelden en scroll vervolgens naar de onderkant van het scherm en tik op de knop Account verwijderen. De tweede manier is om naar de app Mail te gaan en linksboven op de knop Accounts te tikken. Tik op het account waarvan u zich wilt afmelden en scroll vervolgens naar de onderkant van het scherm en tik op de knop Account verwijderen. Hoe meld je je af bij Mail op iPhone? Ga naar de app Instellingen op je iPhone. Scroll naar beneden en tik op de optie Mail, Contacten, Agenda's. Tik op het e-mailaccount waarvan u zich wilt afmelden. Scroll naar beneden en zoek de optie Inboxinstellingen. Zet de schakelaar Toon in Postvak In op de stand Uit.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Is uitloggen hetzelfde als afmelden?

U. Afmelden op een computer of bij een website om de verbinding met uw eigen account te verbreken. Hoe moet je uitloggen op Netflix op tv? Uitloggen bij Netflix

  1. Begin op het Startscherm van Netflix.
  2. Ga naar links om het menu te openen en selecteer Ondersteuning. Als je Ondersteuning niet ziet, ga dan omhoog en selecteer Instellingen of het pictogram Instellingen .
  3. Selecteer Uitloggen.
  4. Selecteer Ja ter bevestiging.

Hoe kun je afmelden op Facebook?

Klassieke ervaring voor mobiele browser

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Scrol omlaag en tik op Instellingen en vervolgens op Wachtwoord en beveiliging.
  3. Ga naar het gedeelte WAAR JE BENT AANGEMELD.
  4. Zoek de sessie die je wilt beëindigen, tik op en vervolgens op Afmelden.
Wat gebeurd er als je je Google-account verwijderd? Wanneer u uw Google-account verwijdert, verwijdert u uw account en alle bijbehorende gegevens definitief van Google. Dit omvat uw e-mail, foto's, video's, agenda en alle andere gegevens die aan uw account zijn gekoppeld. Zodra uw account is verwijderd, kunt u uw gegevens niet meer herstellen.

Hoe verwijder je een Google-account van een apparaat?

Er zijn een paar manieren om een Google-account van een apparaat te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar de app Instellingen te gaan, vervolgens Accounts & Synchronisatie, en tik ten slotte op het account dat u wilt verwijderen. Vanaf daar zou je "Account verwijderen" moeten kunnen selecteren. Een andere manier om een Google-account te verwijderen, is door naar de website van Google Accounts te gaan, u aan te melden en vervolgens naar de pagina "Accountvoorkeuren" te gaan. Van daaruit kunt u "Uw account of services verwijderen" selecteren.

Door Brandyn Gibbson

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel Gmail accounts heb ik? :: Wat gebeurt er als je de router reset?
Handige links