Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een App Op Lg Tv?

Hoe verwijder ik een app op LG TV?

Apps installeren op je LG smart tv

  1. Stap 1. Open het beginscherm.
  2. Stap 2. Ga naar de LG content store.
  3. Stap 3. Open de Apps optie.
  4. Stap 4. Zoek een app.
  5. Stap 5. Installeer een app.
  6. Stap 6. Open de bewerkingsmodus.
  7. Stap 7. Verplaats de app.
  8. Stap 8. Verwijder de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Dus, hoe kan ik mijn samsung tv resetten?

Je kunt alle TV Instellingen (behalve de netwerkinstellingen) terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

  1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Algemeen.
  4. Druk op Resetten.
  5. Er wordt gevraagd om de pincode in te voeren.
  6. Selecteer vervolgens Resetten.
Dus, hoe kom ik uit samsung tv plus? Je kunt ook de Samsung TV Plus-toepassing verwijderen vanuit het startscherm van de tv. Om dit te doen, druk je op de startknop op de Samsung-afstandsbediening, selecteer je Samsung TV Plus uit de navigatiebalk en bevestig vervolgens door 'Verwijder' te selecteren.

Wat te doen als Netflix het niet doet?

Als Netflix niet werkt, is het eerste wat u moet controleren of er een storing is in uw gebied. Als er een storing is, kunt u niets doen om het te repareren en moet u gewoon wachten tot de service is hersteld.
Als er geen storing is, is het volgende wat u moet controleren uw internetverbinding. Zorg ervoor dat uw router is ingeschakeld en dat u een sterk signaal hebt. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw router opnieuw op te starten of verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk.
Als je nog steeds problemen hebt met het streamen van Netflix, is er mogelijk een probleem met je apparaat. Probeer uw apparaat opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem verhelpt. Als u een webbrowser gebruikt, probeer dan uw cache en cookies te wissen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Netflix voor hulp. Dienovereenkomstig, hoeveel mensen kunnen netflix kijken op 1 account? Het standaardplan van Netflix staat twee gelijktijdige streams toe, terwijl hun premiumplan er vier toestaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Hoe werkt 1 maand gratis Netflix?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Daarvan, hoe kun je netflix kijken zonder te betalen? Netflix biedt dus de mogelijkheid om enkele populaire series en films uit het assortiment te bekijken, zonder dat je hiervoor een account hoeft te maken of moet betalen. Je kunt gewoon naar de 'Watch Free' pagina en iets uitkiezen wat jou leuk lijkt.

Hoe Netflix delen met anderen?

Met de 'voeg een extra member toe'-optie bovenop de verschillende abonnementen die de streamingsdienst heeft, mag een account met twee mensen buiten het gezin worden gedeeld. Die krijgen dan een eigen profiel, login en wachtwoord, voor een bedrag dat minder is dan een geheel eigen Netflix-account. Hoe kan ik mijn Netflix abonnement wijzigen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Netflix-abonnement kunt wijzigen. De eerste manier is om naar de website van Netflix te gaan en u aan te melden bij uw account. Zodra u bent aangemeld, ziet u uw accountinformatie aan de rechterkant van het scherm. Onder uw accountgegevens, zal er een link die zegt "Change Plan." Klik op deze link en u komt op een pagina waar u uw abonnement kunt wijzigen.
Een andere manier om je Netflix-abonnement te wijzigen is door naar je accountinstellingen te gaan. Om dit te doen, klikt u op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm en vervolgens op "Account." Op de pagina met accountinstellingen scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Plan Details" en klikt u op de link "Plan wijzigen". Dit brengt u naar dezelfde pagina waar u uw abonnement kunt wijzigen.
Als u uw Netflix-abonnement volledig wilt annuleren, kunt u dit doen door naar uw accountinstellingen te gaan en op de link "Lidmaatschap annuleren" te klikken.

Wat betekent profiel fout Netflix?

Profielfout op Netflix kan een paar verschillende dingen betekenen. Als u een bericht ziet dat zegt: "We hebben nu problemen met het afspelen van deze titel. Probeer het opnieuw of selecteer een andere titel," het kan worden veroorzaakt door een probleem met de inhoud zelf, uw apparaat, of uw internetverbinding.
Als je een bericht ziet met de tekst "We hebben problemen met het afspelen van deze titel. Probeer het opnieuw of selecteer een andere titel". Dit kan worden veroorzaakt door een probleem met uw apparaat, uw internetverbinding of uw account.
Als u een bericht ziet met de tekst "We hebben problemen met het afspelen van deze titel. Probeer het opnieuw of selecteer een andere titel," kan een probleem met je account zijn.

Door Hurwit

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je leeftijd op Apple ID? :: Hoe verwijder je Netflix van Smart tv?
Handige links