Huis > H > Hoe Presenteer Je Een Powerpoint Via Teams?

Hoe presenteer je een PowerPoint via Teams?

Presenteren in Teams van PowerPoint

  1. Neem deel Teams vergadering of een ad-hoc Teams gesprek.
  2. Open uw presentatie in PowerPoint.
  3. Klik op Presenteren in Teams in de rechterbovenhoek. Uw presentatie wordt weergegeven in Microsoft Teams voor u en alle deelnemers aan de vergadering.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe notities zien tijdens PowerPoint presentatie?

Uw aantekeningen bekijken tijdens uw presentatie

  1. Klik in het menu Beeld op Weergave voor presentator.
  2. U ziet de hoofddia die u presenteert, een voorbeeld van de volgende dia en eventuele notities die u voor de huidige dia onder het voorbeeld van de volgende dia hebt toegevoegd.
En nog een vraag, wat is een goede binnenkomer? Nieuws is een prima binnenkomer voor je presentatie. Zeker als het onderwerp raakt aan de mensen die naar je gaan luisteren. Je kunt een actueel bericht gebruiken als kapstok, en zorg dat het wel iets te maken heeft met het onderwerp. Tip: positief nieuws werkt prettiger dan slecht nieuws.

Hoe maak je een Tedtalk?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een Tedtalk te houden hangt af van de doelen en doelstellingen van het individu. Enkele tips voor het houden van een Tedtalk zijn echter: een interessant en boeiend onderwerp kiezen, het gesprek van tevoren voorbereiden en instuderen, visuele hulpmiddelen gebruiken om de boodschap over te brengen en het gesprek met vertrouwen en charisma houden. Mensen vragen ook: hoe maak je een aantrekkelijke presentatie? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een presentatie aantrekkelijk te maken hangt af van het publiek, het onderwerp en de algemene doelstellingen van de presentatie. Er zijn echter enkele algemene tips die kunnen helpen om een presentatie aantrekkelijker te maken voor het publiek.
Ten eerste is het belangrijk om bij het plannen van de presentatie rekening te houden met de behoeften en interesses van het publiek. Wat willen ze weten? Wat vinden ze nuttig of interessant? Door de presentatie af te stemmen op de behoeften en interesses van het publiek, is het waarschijnlijker dat zij aandacht zullen besteden en waarde zullen vinden in wat wordt gepresenteerd.
Ten tweede is het belangrijk ervoor te zorgen dat de presentatie goed georganiseerd en gemakkelijk te volgen is. Een presentatie die alle kanten op gaat of moeilijk te begrijpen is, wordt waarschijnlijk niet goed ontvangen. Door de tijd te nemen om de presentatie te plannen en ervoor te zorgen dat ze vlot verloopt, zal het publiek betrokken blijven.
Ten slotte is het ook belangrijk om gebruik te maken van visuals om de punten in de presentatie te illustreren. Mensen onthouden eerder informatie die visueel wordt gepresenteerd, dus het gebruik van grafieken, diagrammen en andere visuals kan een geweldige manier zijn om een presentatie aantrekkelijker en effectiever te maken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen achtergrond wijzigen in teams?

IT kan deze functie voor bepaalde groepen hebben uitgeschakeld. De juridische afdeling wilde voorkomen dat mensen een verkeerde achtergrond zouden gebruiken, dus het was niet IT die dit heeft uitgeschakeld.

Waar moet een bedrijfspresentatie aan voldoen?

Tip 1: Bedrijfspresentatie inhoud (content bepalen)

  • 1.1 Waarom geef je de presentatie?
  • 1.2 Wat is de doelgroep en het kennisniveau?
  • 1.3 Welke doelstelling wil je bereiken met je presentatie(s)?
  • 1.4 In wat voor setting zal de presentatie gegeven worden?
  • 1.5 Wat wordt de daadwerkelijke inhoud en de structuur?
Je kunt ook vragen hoe bereid je een presentatie goed voor? Hoe bereid je een presentatie voor?
  1. Begin op tijd. Een van de beste tips die we je kunnen geven is: begin op tijd!
  2. Gebruik een goede openingszin. Met een goede openingszin trek je gelijk de aandacht van je publiek.
  3. Maak kaartjes.
  4. Sluit sterk af.
  5. Oefen.
  6. Kleed je gepast.
  7. Controleer je presentatie.

Vervolgens, hoe maak je een presentatie van 5 minuten?

Zo is je presentatie in vijf minuten klaar

Op een liggend A4tje schrijf je in het midden je kernboodschap, daaromheen in maximaal vijf of zes trefwoorden wat er allemaal van belang is. Denk qua opbouw aan: Probleem. Analyse.
Dit in overweging nemend, hoe kom ik van mijn spreekangst af? Helaas is er geen pasklaar antwoord op deze vraag. Iedereen moet uitzoeken wat voor hem of haar het beste werkt om spreekangst te verminderen. Enkele tips die kunnen helpen zijn:
- De negatieve gedachten en overtuigingen die bijdragen aan je spreekangst identificeren en uitdagen.
Geleidelijk jezelf blootstellen aan de situatie die je angst veroorzaakt, te beginnen met de minst angstopwekkende situatie en naar boven toe werken.
Oefen ontspannings- en ademhalingsoefeningen om uw zenuwstelsel te kalmeren.
- Professionele hulp zoeken bij een therapeut of counselor die gespecialiseerd is in de behandeling van angststoornissen.

Hoe moet je niet presenteren?

Bij het geven van een presentatie is het belangrijk veelvoorkomende fouten te vermijden die de presentatie minder effectief kunnen maken. Enkele tips om niet te presenteren zijn:
-Probeer niet te veel informatie in de presentatie te proppen. Houd het beknopt en concentreer je op de belangrijkste punten.
Lees niet rechtstreeks van uw dia's voor. Dat maakt de presentatie saai en moeilijk te volgen.
Gebruik geen jargon of technische termen die uw publiek misschien niet kent.
Gebruik niet te veel dia's. Een paar goed ontworpen dia's zijn beter dan een heleboel rommelige.
Vertrouw niet op PowerPoint om al het werk voor je te doen. Een goede presentatie gaat over de inhoud, niet over de flitsende dia's.

Door Austreng Dumbar

Vergelijkbare artikelen

Hoe een leuke presentatie maken? :: Welke vormen van presenteren zijn er?
Handige links