Huis > H > Hoe Meerdere Pagina's Scannen Hp?

Hoe meerdere pagina's scannen HP?

Scannen met de HP Smart app (Android, Apple iOS)

  1. Tik op + Toevoegen om nog een pagina toe te voegen.
  2. Tik op de afbeeldingen en sleep deze om scans van meerdere pagina's opnieuw te ordenen.
  3. Tik op het pictogram Menu om de gescande items te bewerken, te vervangen of te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Hoe maak je van 2 PDF bestanden 1?

Bestanden combineren en samenvoegen in één PDF:

  1. Open Acrobat DC om bestanden te combineren: Open het tabblad Gereedschappen en selecteer “Bestanden combineren”.
  2. Voeg bestanden toe: Klik op “Bestanden toevoegen” en selecteer de bestanden die je wilt opnemen in je PDF.
Hoe een scan maken en doorsturen? Een document scannen en verzenden als bijlage bij een e-mail.(Voor Windows) (met video-instructies)
  1. Klik op het tabblad Scan.
  2. Selecteer een optie onder Type document en Scanformaat.
  3. Klik op Scan.
  4. De gescande afbeelding wordt weergegeven in de viewer.
  5. Klik op E-mail verzenden.

Bovendien, hoe scan ik een document met mijn iphone?

De beste manier om een document te scannen met je iPhone is door de ingebouwde camera-app te gebruiken. Open de app en zorg ervoor dat het document plat op een oppervlak ligt. Als het document te groot is om in het kader te passen, kunt u de zoomfunctie gebruiken om in te zoomen op het document. Zodra je het document in het kader hebt, tik je op de ontspanknop om de foto te maken. Hoe gebruik je opdrachtprompt? Er zijn een paar manieren om de opdrachtprompt te gebruiken. U kunt de opdrachtprompt gebruiken om van map te veranderen met het commando "cd". U kunt de opdrachtprompt ook gebruiken om de bestanden in een map op te sommen met het commando "dir". U kunt de opdrachtprompt ook gebruiken om nieuwe bestanden of mappen aan te maken met de commando's "touch" of "mkdir".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat doet DISM?

DISM.exe helpt bij het implementeren van de relevante images van het Deployment Imaging Servicing and Management-hulpprogramma en vormt geen bedreiging voor uw pc. Deployment Imaging Servicing and Management kan worden gebruikt om een ​​Windows-image vanuit een . Hoe kan ik Windows 10 herstellen? Als u Windows 10 opnieuw wilt installeren, selecteert u Geavanceerde opties > Herstellen vanaf een station. Hierdoor worden al uw persoonlijke bestanden, apps en stuurprogramma's verwijderd die u hebt geïnstalleerd, evenals wijzigingen die u hebt aangebracht in de instellingen.

Wat dit betreft, kan niet scannen naar computer?

Schakel de firewall op uw computer uit en probeer opnieuw te scannen via het netwerk. Wijzig tijdelijk de firewall-/beveiligingsinstellingen om de netwerkverbinding mogelijk te maken. Mogelijk wordt de netwerkverbinding onmogelijk gemaakt door firewall-/beveiligingssoftware op uw computer. Waar worden scans opgeslagen in Windows 10? In Windows 10 worden scans standaard opgeslagen in de map Afbeeldingen.

Daarvan, wat is inscannen?

Scannen is het proces waarbij een beeld wordt omgezet in digitale gegevens die door een computer kunnen worden gelezen. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om een nieuwe afbeelding te maken die op een scherm kan worden weergegeven of kan worden afgedrukt.

Door Geer Lopau

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een vaccinatiebewijs op papier? :: Hoe kan ik een Corona QR code scannen?
Handige links