Huis > H > Hoe Mac In Veilige Modus Opstarten?

Hoe Mac in veilige modus opstarten?

Mac met M1-chip opstarten in veilige modus

  1. Schakel je Mac uit via  ▸ Zet uit...
  2. Houd de aan/uit-knop ingedrukt tot je het Opties-venster ziet.
  3. Selecteer nu de opstartschijf (meestal Macintosh HD)
  4. Houd vervolgens de shift⇧-toets ingedrukt.
  5. Kies voor 'Ga verder in veilige modus'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Windows 10 opstarten zonder wachtwoord en pincode?

Klik met de rechtermuisknop in het Windows startmenu om uit te voeren. Klik op de OK knop als u netplwiz wilt typen. Als u deze computer wilt gebruiken, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven.

Dus, waar zit aan uit knop macbook pro?

Touch ID (de aan/uit-knop) bevindt zich rechts van de Touch Bar. Nadat je Touch ID hebt geconfigureerd, kun je met je vingerafdruk je MacBook Pro ontgrendelen, snel het scherm vergrendelen of aankopen doen in de App Store, de Apple TV-app en Apple Books en op websites die gebruikmaken van Apple Pay. Is alles weg na fabrieksinstellingen? Belangrijk: Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens op de telefoon gewist. Als je je gegevens wilt herstellen nadat je de telefoon hebt gereset, moet je beveiligingsinformatie opgeven. Door deze informatie op te geven laat je zien dat de reset is uitgevoerd door jou of iemand die jij vertrouwt.

Hoe zet ik mijn Samsung terug naar fabrieksinstellingen?

Er zijn twee manieren om een Samsung telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. De eerste manier is om een harde reset uit te voeren, waardoor alle gegevens op het toestel worden gewist. Om een harde reset uit te voeren, gaat u naar het menu Instellingen en selecteert u Back-up & Reset. Selecteer Fabrieksgegevens resetten en bevestig uw keuze. De tweede manier om een Samsung telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen is door een zachte reset uit te voeren. Om een zachte reset uit te voeren, gaat u naar het menu Instellingen en selecteert u Algemeen beheer. Selecteer Reset en kies het type reset dat u wilt uitvoeren. Je kunt ook vragen hoe reset je een android telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Android-telefoon kunt resetten. U kunt een fabrieksreset uitvoeren, waarbij alle gegevens op uw telefoon worden gewist en teruggezet naar hoe hij was toen u hem kreeg. U kunt ook een zachte reset uitvoeren, waarbij uw telefoon opnieuw wordt opgestart maar geen gegevens worden gewist. Als je problemen hebt met je telefoon, kan een reset helpen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je donkere modus uit?

Ga naar de instellingen van uw toestel als u een hogere versie van het besturingssysteem gebruikt. Om de donkere modus in te schakelen, tikt u op Donker. Om de donkere modus uit te schakelen, tikt u op het licht.

Wat kun je allemaal met een iMac?

Een iMac is interessant voor jou als...

  • ...je meer rekenkracht nodig hebt dan een MacBook of laptop kan bieden, bijvoorbeeld voor het bewerken van video's, muziek of grote datasets.
  • je op zoek bent naar een extra groot scherm met hoge resolutie.
  • je een eyecatcher zoekt in je interieur.
Vervolgens, kan ik mijn oude mac updaten? Als uw Mac niet compatibel is met de nieuwste macOS-versie, kunt u mogelijk wel upgraden naar een eerdere macOS-versie, zoals macOS Big Sur, Catalina, Mojave of High Sierra.

Is mijn iMac te oud?

Gemiddeld kun je een Mac zo'n zeven jaar gebruiken. Je kunt in deze tijd nog zonder problemen je besturingssysteem blijven updaten naar de nieuwste versie. Na deze zeven jaar is je computer eigenlijk aan vervanging toe. Hoe maak ik een kopie van een dvd op mijn Mac? Om een kopie van een DVD op een Mac te maken, moet je een paar verschillende programma's gebruiken. De eerste stap is het gebruik van een programma als Handbrake om de DVD naar de harde schijf van je computer te rippen. Zodra de DVD is geript, moet je een programma als Toast gebruiken om het geripte bestand op een lege DVD te branden.

Daarvan, waar vind ik schijfhulpprogramma op mijn mac?

Disk Utility is te vinden in de map Utilities in de map Applications.

Door MacMillan Havel

Vergelijkbare artikelen

Hoe PlayStation 4 opstarten? :: Hoe reset je een Mac?
Handige links