Huis > K > Kun Je Podcasts Downloaden?

Kun je podcasts downloaden?

Voor Android is er bijvoorbeeld Spotify of Podcast Addict. iOs heeft een eigen podcastapp (Podcasts), maar ook daar kan je Spotify of tientallen andere apps installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Men kan zich ook afvragen: wie is chris bajema?

Chris Bajema, bekend van zijn podcast Man met de microfoon schreef het boekje Hoe maak ik een podcast?. Met ons deelt hij zeven praktische lessen voor de beginnende podcastmaker. Mensen vragen ook: welke vragen stel je in een podcast? Om goede vragen te kunnen stellen, moet je weten wie je gast is. Als je blanco een gesprek in gaat wordt het niks. Als interviewer moet je namelijk kunnen sturen in een gesprek. Want jij bepaalt welke onderwerpen interessant zijn voor jouw luisteraars.

Waar vind ik gratis podcast?

Er zijn veel manieren om gratis podcasts te vinden. Eén manier is zoeken naar "free podcasts" in een zoekmachine zoals Google, Bing of Yahoo! Dan krijg je een lijst met websites die gratis podcasts aanbieden. Een andere manier om gratis podcasts te vinden is door de websites te bezoeken van populaire podcastplatforms zoals iTunes, Stitcher of Podbean. Deze websites hebben meestal een sectie waar je gratis podcasts kunt bekijken en beluisteren. En nog een vraag, welke podcasts zijn gratis? Er zijn veel gratis podcasts beschikbaar. Enkele populaire zijn This American Life, Serial en Radiolab.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Bovendien, waar vind ik leuke podcasts?

De VPRO Gids tipt de beste podcasts van de afgelopen maanden.

  • Welcome to Your Fantasy.
  • luister.
  • Glimmende borstspieren, armen als staalkabels en opbollende g-strings: nog steeds doen de mannelijke dansers van de Chippendales vrouwenharten over de hele wereld sneller kloppen.
  • luister ook VPRO Koos Podcast.
Bovendien, wat zijn de meest populaire podcasts? Top 25 podcasts in Nederland van 2021:
  • Geuze en Gorgels.
  • Man man man, de podcast.
  • Zelfspodcast.
  • Broers met Sam en Rijk.
  • EFFE RELATIVEREN de podcast.
  • NRC Vandaag.
  • De Universiteit van Nederland Podcast.
  • Moordcast.

Wat is de best beluisterde podcast?

NRC Vandaag is met afstand de best beluisterde podcast van Nederland met gemiddeld 305.778 downloads per week (1,2 miljoen per maand). Dit is twee keer zoveel als de nummer twee in de lijst, De Dag van NPO Radio 1 (150.214 downloads per week). Wat was de meest beluisterde podcast van Spotify in 2020? Volgens Spotify was de meest beluisterde podcast in 2020 "The Joe Rogan Experience." De podcast is een wekelijkse show met interviews met verschillende gasten, waaronder beroemdheden, atleten, komieken en andere publieke figuren.

Daarvan, wat maakt een podcast uniek?

Een podcast is een digitaal mediabestand, meestal audio, dat afleveringen bevat en meestal wekelijks wordt uitgebracht. Veel podcasts zijn gratis te downloaden of te streamen, en sommige zijn alleen beschikbaar voor abonnees. Podcasts duren meestal tussen 15 en 60 minuten en kunnen vooraf opgenomen of live opgenomen worden.

Door Yoho

Vergelijkbare artikelen

Wat is het sterkste wachtwoord? :: Waarom gaat mijn Spotify steeds uit?
Handige links