Huis > H > Hoe Kun Je Contact Opnemen Met Facebook?

Hoe kun je contact opnemen met Facebook?

Contact opnemen met Facebook via het helpcenter

  • Ga naar facebook.com/help.
  • Het is niet nodig om je aan te melden bij Facebook.
  • Stel in de bovenste balk een vraag of bekijk de diverse categorieën en onderwerpen.
  • Klik op het onderwerp van jouw keuze en bekijk alle populaire artikelen over dit onderwerp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Waarom verwijdert Facebook mijn account?

Waarom is mijn account uitgeschakeld? Een valse naam gebruiken. Je als iemand anders voordoen. Steeds weer gedrag vertonen dat niet is toegestaan op Facebook en in strijd is met onze richtlijnen voor de community. Kan Facebook je account blokkeren? Een blokkade van je Facebook-account is doorgaans niet tijdelijk, oftewel, als je niets doet, blijft je account geblokkeerd en zal het na verloop van tijd worden gewist.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik oude facebook berichten terughalen?

Er is geen waterdichte manier om oude Facebook-berichten te herstellen, maar er zijn een paar methoden die u kunt proberen. Een daarvan is om je computer te doorzoeken naar oude Facebook-back-ups (als je die hebt). Een andere is om contact op te nemen met Facebook en toegang te vragen tot hun gegevensarchief. Ten slotte kun je proberen de Wayback Machine te gebruiken om te zien of er oude Facebook-berichten in de cache zijn opgeslagen. Wat is Herstelcode Facebook? Wanneer u Facebook tweefactorauthenticatie instelt, wordt u gevraagd te kiezen tussen het gebruik van een code die door de Facebook-app of via een tekstbericht (sms) wordt gegenereerd. Als u geen codes via sms kunt ontvangen, kunt u ervoor kiezen een fysieke beveiligingssleutel te gebruiken of een code te genereren in de Facebook-app.
Als u uw telefoon verliest of op een andere manier geen codes van de Facebook-app kunt krijgen, kunt u een herstelcode gebruiken om u aan te melden. Herstelcodes zijn voor eenmalig gebruik en verlopen na 10 minuten.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Bovendien, waarom kan ik niet meer op mijn oude facebook komen?

Het kan zijn dat je een oud e-mailadres of mobiel nummer aan je account hebt toegevoegd en dit bent vergeten. Voer je gebruikersnaam in als je er een hebt aangemaakt. Waarom kan ik Facebook niet verwijderen van telefoon? Ga als volgt te werk om de Facebook-app van je Android-apparaat te verwijderen: Ga naar je telefooninstellingen en open applicatiebeheer. Tik op Facebook. Tik op Verwijderen.

Hoe kun je een app verwijderen?

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.
Dienovereenkomstig, kan ik een account verwijderen? Ja, u kunt een account verwijderen door naar de pagina met accountinstellingen te gaan en te klikken op de knop "Account verwijderen".

Wat dit betreft, hoeveel google-account heb ik?

Er is niet één antwoord op deze vraag omdat iedereen een ander aantal google-accounts heeft. U kunt echter gemakkelijk achterhalen hoeveel google-accounts u hebt door naar de google-accountpagina te gaan en naar de onderkant te scrollen. Onderaan staat dan "X aantal google-accounts", waarbij X het aantal google-accounts is dat u hebt.

Door Annelise

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je Family Link verwijderen? :: Wat gebeurt er als je Facebook verwijdert?
Handige links