Huis > H > Hoe Kun Je Opgeslagen Berichten Op Snapchat Verwijderen?

Hoe kun je opgeslagen berichten op Snapchat verwijderen?

Het verwijderen van gesprekken is vrij eenvoudig. Open de Settings en volg deze stappen: Scroll naar beneden naar de Privacy en tik op Clear Conversation. Er verschijnt een lijst met al uw gesprekken; tik op de X naast het gesprek dat u wilt wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Je kunt ook vragen hoeveel snapchat accounts kun je hebben?

De gedupliceerde app werkt net zo goed als het origineel, dus dat kan uw twee accounts tegelijkertijd gebruiken, door de app te openen waarop u wilt klikken. Heeft iemand mij verwijderd op Snapchat? De gemakkelijkste manier om dit te doen is door te kijken of je de Snapscore van je vriend nog kunt zien. De enige manier om er met zekerheid achter te komen of je vriend je verwijderd heeft is echter door een Snap te sturen en te kijken of de status op 'In afwachting' staat in plaats van 'Verstuurd'.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik een account in google?

Het proces voor het verwijderen van een Google-account is als volgt:
1. Ga naar de pagina Google-accounts.
2. Klik op de link 'Uw account of services verwijderen'.
3. Selecteer 'Een Google-service of uw account verwijderen'.
4. Klik op de knop "Uw account verwijderen".
5. Voer uw wachtwoord in en klik op de knop "Account verwijderen". Hoe kun je Samsung account verwijderen? Er zijn twee manieren om een Samsung-account te verwijderen. De eerste manier is om naar de Samsung-website te gaan en u aan te melden bij uw account. Ga vervolgens naar de pagina Mijn account en klik op de knop Account verwijderen. De tweede manier is om contact op te nemen met de klantenservice van Samsung en hen te vragen uw account te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat dit betreft, kan politie snapchat berichten lezen?

Opsporingsdiensten kunnen de versleuteling van de verstuurde berichten niet kraken en niet meelezen met de inhoud. Er zijn wel andere manieren om meer te weten te komen over de afzenders. Wat is cache op snap? Je cache van Snapchat bevat data om de app sneller te laten draaien. Het is mogelijk om je cache te wissen als je schijfruimte vrij moet maken op je apparaat of andere problemen wilt oplossen. Tik op ⚙️ in Mijn profiel om Instellingen te openen. Schuif omlaag en tik op 'Cache wissen'.

Kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op Snapchat?

Als een gebruiker je heeft geblokkeerd, wordt die niet weergegeven wanneer je ernaar zoekt in Snapchat. Als hij jou echter uit zijn vriendenlijst heeft verwijderd, zou je hem moeten kunnen vinden via de zoekfunctie. Belangrijk is het verschil tussen geblokkeerd en verwijderd worden op Snapchat. Kan je twee account hebben op Snapchat? Ja, je kunt twee accounts hebben op Snapchat. Je kunt twee verschillende telefoonnummers of e-mailadressen gebruiken, of je kunt hetzelfde telefoonnummer of e-mailadres gebruiken maar met verschillende gebruikersnamen.

Hoeveel vrienden kun je maximaal op Snapchat hebben?

In tegenstelling tot andere sociale mediaplatforms heeft Snapchat een limiet op het aantal vrienden dat je kunt hebben. Je kunt maximaal 2.000 vrienden hebben op Snapchat.

Door Kassi

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een 2e account maken op Snapchat? :: Wat gebeurt er als je een geblokkeerd nummer belt?
Handige links