Huis > I > Is Podcast Luisteren Gratis?

Is podcast luisteren gratis?

Een kleine greep uit het grote aanbod aan gratis te gebruiken podcast-apps voor verschillende besturingssytemen: Google Podcasts (Android) Apple Podcast (iOS) Spotify (Android, iOS)*

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Men kan zich ook afvragen: wat kost een podcast?

Podcasts kunnen over van alles gaan: nieuws, sport, film of andere onderwerpen die jou mogelijk kunnen interesseren. Er is voor ieder wat wils. En het is gratis. Men kan zich ook afvragen: wat kost abonneren op een podcast? Gratis: Ja. Uitstekende app om radio en podcasts te beluisteren op Android apparaten. Je kunt playlists aanmaken, RSS feeds en livestreams toevoegen.

Trouwens, welke podcasts zijn gratis?

Er zijn veel podcasts die gratis zijn. Enkele populaire gratis podcasts zijn This American Life, Serial, en NPR's Planet Money. Er zijn ook veel onafhankelijke podcasts die gratis zijn. Een goede plek om gratis podcasts te vinden is iTunes, waar je de top charts in veel verschillende categorieën kunt bekijken. Bovendien, waar vind ik gratis podcast? Er zijn een paar manieren om gratis podcasts te vinden. Eén manier is zoeken naar "gratis podcasts" in een zoekmachine zoals Google. Dit zal verschillende resultaten opleveren voor websites die gratis podcasts aanbieden. Een andere manier om gratis podcasts te vinden is de website van een podcastgids, zoals iTunes, te bezoeken en door het podcastaanbod te bladeren. Veel podcasts zijn gratis, en sommige bieden zelfs een abonnementsoptie voor wie automatisch nieuwe afleveringen wil ontvangen. Ten slotte zijn veel podcasts beschikbaar via streamingdiensten zoals Spotify en Stitcher. Deze platforms bieden meestal een gratis niveau met beperkte mogelijkheden, of een premium niveau met meer mogelijkheden tegen een maandelijkse vergoeding.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, is google podcast gratis?

Met Google Podcasts kun je gratis naar podcasts van over de hele wereld zoeken en luisteren. Abonneer je op al je favoriete podcasts en beluister ze. Verken aanbevolen shows en afleveringen die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Browse door populaire en trending shows in de categorieën comedy, nieuws, sport en meer. Vervolgens, wat is een podcast voorbeeld? Een podcast is een soort radioprogramma op het internet. Het is een geluidsbestand wat op elk gewenst moment beluisterd kan worden. Het is Radio On Demand. Veel podcasts zijn te beluisteren via SoundCloud, Apple Podcast en via Spotify.

Dus, hoe luister ik een podcast in de auto?

Optie 1 Bluetooth verbinding

  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!
Wat zijn leuke podcasts? Er zijn veel leuke podcasts! Een paar van onze favorieten zijn Reply All, 99% Invisible en Radiolab. Al deze podcasts zijn zeer boeiend en leerzaam, en houden je urenlang bezig.

Trouwens, hoe verdien je met een podcast?

Er zijn een paar manieren om geld te verdienen met podcasts. De meest voorkomende is via advertenties. Podcasts kunnen ofwel pre-roll advertenties hebben, die spelen voordat de podcast begint, of mid-roll advertenties, die in het midden van de podcast spelen. Podcasts kunnen ook sponsors hebben, die geld geven in ruil voor shout-outs of andere vormen van promotie tijdens de podcast. Ten slotte kunnen sommige podcasts inkomsten genereren via Patreon, een website waarop luisteraars maandelijks geld kunnen storten voor hun favoriete programma.

Door Manton Schafersman

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik leuke podcasts? :: Welke NAS kopen 2022?
Handige links