Huis > W > Wat Is Icloud En Hoe Werkt Het?

Wat is iCloud en hoe werkt het?

Met iCloud kan je bestanden opslaan en bekijken in de 'cloud'. Daarnaast kan je foto's, contactpersonen en/of notities beheren. Apple stelt een ruimte beschikbaar in hun datacenter waarbij veilig al je data op kan worden opgeslagen. Mensen met een Mac, iPhone en/of iPad kunnen gebruik maken van iCloud.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Vervolgens, hoe kan ik in de cloud bekijken?

Inloggen op iCloud.com

  1. Open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
  2. Surf naar www.icloud.com.
  3. Klik op Apple ID en typ het e-mailadres van het Apple ID en druk op de Enter-toets.
  4. Typ het wachtwoord en druk op de Enter-toets.
  5. Op uw Apple-apparaat komt een verificatiecode binnen.
  6. Typ de code over op de website.
Hoe zet ik al mijn foto's in iCloud? iCloud-foto's inschakelen
  1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam] > 'iCloud'.
  2. Tik op 'Foto's'.
  3. Tik indien nodig om iCloud-foto's in te schakelen.

En nog een vraag, hoe zet ik foto's van icloud terug op mijn iphone?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Als u iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld op uw iPhone, kunt u gewoon de app Foto's starten en al uw iCloud-foto's zullen daar zijn.
2. Als iCloud-fotobibliotheek niet is ingeschakeld, kunt u naar Instellingen > iCloud > Foto's gaan en het inschakelen. Zodra het is ingeschakeld, worden al je iCloud-foto's naar je iPhone gedownload.
3. Als je iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld en je specifieke foto's of albums wilt downloaden, kun je naar Instellingen > iCloud > Foto's gaan en "Originelen downloaden en bewaren" selecteren. Hiermee download je al je iCloud-foto's naar je iPhone.
4. Als u een specifieke foto of album wilt downloaden, kunt u de iCloud-website op uw computer openen, de foto of het album dat u wilt downloaden selecteren en op de downloadknop klikken. Hoe verwijder je foto's uit de cloud? Wanneer u een foto uit de cloud verwijdert, wordt deze verwijderd uit de online opslag en kan deze niet langer worden geopend of bekeken.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Men kan zich ook afvragen: wat kan je allemaal doen met icloud?

Met iCloud bewaar je je belangrijkste gegevens, zoals foto's, bestanden en reservekopieën en houd je deze veilig, up-to-date en beschikbaar voor al je apparaten. Deze voorziening is ingebouwd in elk Apple apparaat, en iedereen krijgt om mee te beginnen 5 GB opslagruimte. Bovendien, is de icloud gratis? Wanneer u zich aanmeldt voor iCloud, krijgt u automatisch 5 GB gratis opslag. Als u meer iCloud-opslag nodig hebt of toegang wilt tot premiumfuncties, kunt u upgraden naar iCloud+ .

Hoe kom ik van iCloud af?

iCloud-reservekopie uitschakelen

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op je naam > iCloud > Beheer opslag > Reservekopieën.
  3. Selecteer je apparaat.
  4. Schakel WhatsApp uit.
Wat dit betreft, hoe zet ik mijn gegevens in de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren om gegevens in de cloud te zetten. Eén manier is om een cloudgebaseerde opslagdienst te gebruiken, zoals Google Drive, Dropbox of iCloud. Een andere manier is om een cloudgebaseerde back-updienst te gebruiken, zoals Carbonite of Mozy. Tot slot kunt u ook een cloud-gebaseerde dienst voor het delen van bestanden gebruiken, zoals Google Docs of Box.

Hoe kom je in je iCloud mail?

iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 is gelanceerd. In februari 2016 had de dienst 782 miljoen gebruikers. De dienst biedt een platform voor gebruikers om gegevens zoals documenten, foto's en muziek op externe servers op te slaan voor download naar iOS-, macOS- of Windows-apparaten, om gegevens te delen en te verzenden naar andere gebruikers, en om hun Apple-apparaten te beheren in geval van verlies of diefstal.
iCloud mail, ook bekend als iCloud voor Windows, is een gratis e-maildienst van Apple waarmee gebruikers vanaf hun iCloud-account e-mails kunnen versturen en ontvangen op een Windows-computer. De dienst is vergelijkbaar met andere webmaildiensten, maar maakt gebruik van de iCloud-infrastructuur om e-mails te synchroniseren tussen alle apparaten van een gebruiker.

Door Erastes

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste cloud opslag? :: Is de iCloud gratis?
Handige links