Huis > H > Hoe Wissel Je Van Spotify Account?

Hoe wissel je van Spotify account?

Premium-abonnementen via partners

  1. Log in op spotify.com/account.
  2. Klik onder Je abonnement op ABONNEMENT WIJZIGEN.
  3. Scrol naar Spotify Free en klik op PREMIUM ANNULEREN.
  4. Ga door naar het bevestigingsbericht.
  5. Wacht tot je account wordt overgezet naar de gratis versie op de volgende factuurdatum.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

En nog een vraag, kan geen apparaat selecteren in spotify?

Werkt het niet?

  • Zorg ervoor dat je app en software van je apparaten up-to-date zijn.
  • Start de Spotify-app opnieuw op.
  • Sluit apps die je niet gebruikt af.
  • Start je apparaten opnieuw op.
  • Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk.
  • Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding.
En nog een vraag, welke apparaten ingelogd spotify? Ga op je accountpagina naar Apps om te bekijken wat er aan je account gekoppeld is. Je kunt het beste voor alle koppelingen TOEGANG VERWIJDEREN kiezen om de beveiliging van je account te waarborgen (je kunt ze later opnieuw koppelen).

En nog een vraag, hoeveel apparaten spotify duo?

Spotify Duo is een nieuw abonnement waarmee twee mensen hetzelfde account kunnen gebruiken voor een gereduceerde prijs. Ieder krijgt een eigen account met eigen afspeellijsten, maar ze kunnen ook zien waar de ander naar luistert en gezamenlijke afspeellijsten maken. Er is geen limiet aan het aantal apparaten dat kan worden gebruikt met Spotify Duo, zolang ze allemaal verbonden zijn met hetzelfde account. Waarom speelt Spotify maar 10 seconden af? Spotify speelt slechts 10 seconden af omdat het een streamingdienst is waarvoor een internetverbinding nodig is. Wanneer u de Spotify-app opent, begint deze automatisch de 10 seconden preview van een nummer of album af te spelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Je kunt ook vragen waarom blijft spotify hangen?

Spotify gebruikt het geheugen van je pc, tablet of smartphone (Android of Apple) om muziekbestanden af te spelen. Zorg er altijd voor dat je minimaal 1 GB aan geheugen beschikbaar hebt op je interne geheugen of SD-kaart. Wanneer je geheugen vol raakt, loop je vaak tegen Spotify problemen aan. Dus, is er een storing op spotify? Spotify storing, afspelen niet mogelijk

Oorzaak van de storing is nog niet bekend. Oplostijd is dan ook niet bekend.

Hoe controleert Spotify of je op hetzelfde adres woont duo?

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun gegevens niet kunnen bevestigen. Hoe moet je inloggen op Spotify Family? Er zijn twee manieren om in te loggen bij Spotify Family:
1. Ga naar family.spotify.com en voer je Spotify gebruikersnaam en wachtwoord in.
2. Download de Spotify Family app uit de App Store of Google Play Store. Open de app en voer je Spotify gebruikersnaam en wachtwoord in.

Waarom Spotify verifieren?

Het verifiëren van je Spotify-account zorgt ervoor dat jij degene bent die het gebruikt en dat je niet probeert toegang te krijgen tot het account van iemand anders. Dit is belangrijk omdat het Spotify helpt de gebruikersgegevens veilig te houden.

Door Dorlisa Petzoldt

Vergelijkbare artikelen

Hoe account toevoegen aan Spotify Family? :: Hoe iemand toevoegen op Spotify duo?
Handige links