Huis > W > Wat Is Trello En Hoe Werkt Het?

Wat is Trello en hoe werkt het?

Het idee van Trello is dat je met een soort van prikbord werkt. En op dat prikbord kun je vervolgens aparte”borden” maken, bijvoorbeeld: 'to-do', 'mee bezig' en 'gedaan/klaar'. De taken of activiteiten worden vervolgens in een van die borden geplaatst als aparte lijstjes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat kun je allemaal met Trello?

Veel teams werken in sprints en de voortgang kun je met Trello goed volgen. De kaarten kun je bijna onbeperkt uitbreiden met opmerkingen, checklists, foto's, bijlagen, tekst, deadlines en kleurtjes. Voorbeeld van een scrum Trello board. En nog een vraag, is trello gratis? Toegang tot alle Power-Ups

Verder kunnen alle Trello-gebruikers, onafhankelijk van het abonnement of versie, toegang krijgen tot een ongelimiteerd aantal Power-Ups. De gratis versie had tot nu toe toegang tot slechts één Power-Up. Met Power-Ups kunnen specifieke workflows worden gebouwd vanuit Trello.

Dus, hoe veilig is trello?

Trello gebruikt SSL/TLS-encryptie om gegevens in transit tussen gebruikers en Trello's servers te beschermen. Bovendien worden alle gegevens die op de servers van Trello worden opgeslagen in rust gecodeerd. Trello maakt gebruik van een aantal beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van gebruikersgegevens te garanderen, maar het is belangrijk op te merken dat Trello geen HIPAA-compatibele dienst is. Als u op zoek bent naar een veilige manier om gevoelige informatie op te slaan, kunt u overwegen een andere dienst te gebruiken. Hoeveel gratis borden Trello? Er zijn drie gratis boards op Trello.

Door Lefty Asbury

Vergelijkbare artikelen

Is abonneren op Twitch gratis? :: Hoe werkt een touchscreen handschoen?
Handige links