Huis > H > Hoe Zeg Ik Spotify Op?

Hoe zeg ik Spotify op?

Spotify Premium opzeggen doe je zo:

  1. Log op je Android-telefoon in op de Spotify-accountpagina;
  2. Tik op 'Accountoverzicht' aan de bovenkant van het scherm en kies 'Abonnement';
  3. Kies 'Wijzigen of annuleren', veeg naar beneden en selecteer 'Premium opzeggen';
  4. Bevestig je keuze door voor 'Ja, annuleren' te kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Wat gebeurt er als je Spotify niet betaald?

Als de maandelijkse betaling voor je abonnement mislukt, raak je Premium niet meteen kwijt. We proberen de dagen erna je betaling opnieuw te verwerken. Opmerking: dit is niet van toepassing op betalingen via iDEAL. Als een betaling mislukt, wordt je Premium-abonnement overgezet op een gratis abonnement. Hoe nodig ik iemand uit voor Spotify duo? De beheerder van het abonnement kan op de Duo-pagina familieleden uitnodigen of verwijderen.

  1. Ga naar je accountpagina.
  2. Selecteer Spotify Premium Duo in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer onder Personen met dit abonnement de optie om iemand uit te nodigen of te verwijderen.

Men kan zich ook afvragen: is spotify gratis bij ziggo?

Spotify wordt momenteel niet aangeboden als onderdeel van een Ziggo-bundel. Je kunt ook vragen hoe krijg ik spotify op vergrendelscherm? Als je je Spotify-muziek op je vergrendelscherm wilt zien, moet je ervoor zorgen dat de app geopend is en muziek afspeelt op je telefoon. Veeg vervolgens op je vergrendelingsscherm naar links om je widgets te zien. Scroll naar beneden naar de onderkant van de lijst en tik op "Bewerken". Zoek "Spotify" in de lijst met beschikbare widgets en tik op de groene "+" knop om het toe te voegen aan je vergrendelingsscherm.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Mensen vragen ook: hoe krijg je spotify op je tv?

tv'sSpotifytvSpotify

Spotify op tv

  1. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify in.
  2. Open de Spotify-app op je telefoon of tablet en zoek je apparaat via Spotify Connect.
Waarom is mijn Spotify uitgeschakeld? Als we vermoedelijk frauduleuze activiteiten op je account vinden of iets anders dat onze Gebruiksvoorwaarden schendt, schakelen we je account uit.

Vervolgens, wat moet je doen als je spotify niet werkt?

Ik kan Spotify niet afspelen

  1. Start de Spotify-app opnieuw op.
  2. Log uit en log daarna weer in.
  3. Zorg ervoor dat de app up-to-date is.
  4. Sluit apps die je niet gebruikt af.
  5. Installeer de app opnieuw.
  6. Controleer @SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoen.
Hoe Spotify betalen met cadeaukaart? Als je een Spotify-cadeaubon hebt, kun je die inwisselen voor een Spotify Premium-abonnement. Ga hiervoor naar de Spotify-website en klik rechtsboven op "Inwisselen". Voer je cadeauboncode in en klik op "Toepassen". Vervolgens wordt je gevraagd je betalingsgegevens in te voeren.

Hoe nodig ik iemand uit voor Spotify Premium?

Er zijn een paar manieren om iemand uit te nodigen voor Spotify Premium:
Als je een bestaand Spotify-account hebt, kun je een vriend uitnodigen voor Premium door naar www.spotify.com/premium te gaan en de optie "Vrienden uitnodigen" te selecteren. Je kunt dan het e-mailadres van je vriend invoeren en hem een uitnodiging sturen.
Als je geen bestaande Spotify-account hebt, kun je je aanmelden voor Premium en vervolgens je vrienden uitnodigen. Ga hiervoor naar www.spotify.com/premium en selecteer de optie "Aanmelden". Je wordt dan gevraagd je betalingsgegevens in te voeren, waarna je je vrienden kunt uitnodigen.
Tot slot kun je ook vrienden uitnodigen voor Premium via de Spotify-app. Hiervoor open je de app en ga je naar het tabblad "Premium". Selecteer vervolgens de optie "Vrienden uitnodigen" en voer het e-mailadres van je vriend in.

Door McKinney

Vergelijkbare artikelen

Hoe nodig je iemand uit voor Spotify Premium? :: Hoeveel verdien je met TikTok per 1.000 views?
Handige links