Huis > H > Hoe Verwijder Je De Wachtrij Van Youtube Account?

Hoe verwijder je de wachtrij van YouTube account?

Klik op de onderste werkbalk in de minispeler om de wachtrij uit te vouwen. Hier zie je alle vermelde video's. Als u een video omhoog wilt verplaatsen, klikt u op het pictogram "Handvat" en sleept u het omhoog of omlaag. Als u een video uit de wachtrij wilt verwijderen, klikt u op de knop "Verwijderen".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Trouwens, hoe werkt playlist youtube?

Je playlist afspelen, shuffle, sorteren

Je lijst met playlists wordt in de YouTube app aan de linkerkant weergegeven. Tik op de playlist die je zojuist hebt gemaakt. Tik je op de rode Play knop, dan worden de video's afgespeeld in de volgorde waarin ze in je playlist staan.
Vervolgens, waar vind ik de playlist? Playlists bekijken die je aan je bibliotheek hebt toegevoegd

Playlists die je hebt gemaakt of aan je bibliotheek hebt toegevoegd, kun je bekijken door op het tabblad Bibliotheek te tikken.

Dienovereenkomstig, hoe spotify opschonen?

Als je de desktop app gebruikt, ga dan naar Bewerken > Voorkeuren, scroll naar beneden naar de onderkant van de lijst aan de linkerkant en klik op GEAVANCEERDE INSTELLINGEN TONEN. Van hieruit scrolt u naar beneden en klikt u op CLEAR CACHE.
Als u de webspeler gebruikt, open dan de instellingen van uw browser en wis uw cache en cookies. Hoe verwijder je onlangs afgespeeld op Spotify? Er is geen manier om onlangs afgespeelde nummers op Spotify te wissen. De enige manier om je onlangs afgespeelde nummers te wissen is door uit te loggen en weer in te loggen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe verwijder je een filmpje op YouTube?

Je eigen video's verwijderen

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de video die je wilt verwijderen en selecteer Meer. Definitief verwijderen .
  4. Vink het selectievakje aan om te bevestigen dat je de video definitief wilt verwijderen.
  5. Selecteer DEFINITIEF VERWIJDEREN.
Hoe haal ik YouTube van mijn tv? Ga op een willekeurig apparaat naar https://myaccount.google.com/permissions.
  1. Selecteer YouTube op tv in de lijst met Google-apps.
  2. Selecteer Toegang intrekken.

Waarom liken op YouTube?

Door een video te liken, laat je de creator op een snelle manier weten dat je de video leuk vindt. Als je een video liket terwijl je ingelogd bent, wordt deze toegevoegd aan je playlist 'Gelikete video's'. Als je een video niet leuk vindt, kun je dit onder andere laten weten door de video te disliken. Hoe zet je muziek op je playlist? Als je muziek wilt toevoegen aan je afspeellijst, ga je naar de muziekomgeving in de app en tik je op het plusje naast een nummer, album of afspeellijst.
Kies vervolgens 'Aan afspeellijst toevoegen'.
Op de volgende pagina kun je kiezen in welke afspeellijst je het nummer wilt opnemen.
Tik vervolgens op 'Gereed'.

Hoe gratis playlist maken?

Om een gratis playlist te maken, ga je naar de website van een muziekstreamingservice zoals Spotify of iTunes. Op deze website, maak je een account aan door je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Vervolgens kun je een playlist maken door naar de sectie 'playlists' te gaan en daar een nieuwe playlist aan te maken. Je kunt dan de naam van je playlist invullen en de muziek toevoegen door de titels te zoeken of door muziek toe te voegen vanuit een andere playlist.

Door Schilt

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de playlist van YouTube? :: Hoe checkt Spotify je adres?
Handige links