Huis > K > Kun Je Afspeellijsten Samenvoegen Op Spotify?

Kun je afspeellijsten samenvoegen op Spotify?

In Spotify is er geen standaardfunctie waarmee je vlot twee afspeellijsten kan samenbrengen tot één. Toch kan je het wel met behulp van de desktopversie en je vindt die samengevoegde playlists daarna ook op je smartphone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Trouwens, hoe zet je muziek op youtube?

Je muziek uploaden

  1. Sleep je bestand(en) naar een willekeurige plaats op music.youtube.com.
  2. Ga naar music.youtube.com en klik op je profielfoto Muziek uploaden.
Dienovereenkomstig, kun je zien wie er op je spotify kijkt? Dit artikel is 18.403 keer bekeken. Het is niet mogelijk om erachter te komen welke Spotify-gebruikers je openbare afspeellijsten volgen. Hoewel deze informatie vroeger openbaar was, bevestigt een statusupdate van 2019 van het ontwikkelingsteam van Spotify dat er geen plan is om deze functie terug te brengen.

Vervolgens, kunnen anderen zien wat ik luister op spotify?

Als je Spotify gebruikt, kun je ervoor kiezen om je activiteiten op de dienst te delen met je vrienden. Dit omvat waar je naar luistert, wat je afspeelt op Spotify Radio en nieuwe afspeellijsten die je maakt. Je activiteiten verschijnen in de News Feeds van je vrienden op de Spotify desktop app. Luister je naar Spotify op je mobiele apparaat, dan worden je activiteiten gedeeld op Facebook, Twitter of beide, afhankelijk van je instellingen voor sociaal delen. Je kunt zelf bepalen of je activiteiten op Spotify worden gedeeld door naar de pagina met sociale instellingen te gaan. Hoe verwijder je onlangs afgespeeld op Spotify? Er is geen recent afgespeelde functie op Spotify.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Dus, wat is er vandaag op de radio gedraaid?

Gedraaid

  • 07:45. Veel Te Snel. O'G3NE.
  • 07:42. Crazy. Lost Frequencies ft. Zonderling.
  • 07:29. Think. The Blues Brothers ft. Aretha Franklin.
  • 06:54. Through The Looking Glass. Di-rect.
  • 06:45. Nothing Breaks Like A Heart. Mark Ronson & Miley Cyrus.
Welke liedjes waren er vandaag op 538? Radio 538 playlist / afspeellijst - vandaag
  • 20:47. In The Dark. Purple Disco Machine & Sophie And The Giants.
  • 20:44. Remind Me. Tom Grennan.
  • 20:39. Counting Stars. OneRepublic.
  • 16:23. In The Dark. Purple Disco Machine & Sophie And The Giants.
  • 16:13. Sunshine. Onerepublic.
  • 15:52. Do It To It.
  • 15:47. Where Did You Go?
  • 15:44. Bones.

Welk liedje was dit?

Tik op je telefoon op de startknop en houd deze vast of zeg 'Hey Google'. Vraag 'Welk nummer is dit?' Speel een nummer af, neurie, fluit of zing een melodie van een nummer. Neuriën, fluiten of zingen: De Google Assistent zal mogelijke overeenkomsten voor het nummer identificeren. Daarvan, hoeveel kost het om reclame te maken op youtube? De kosten van adverteren op YouTube variëren sterk, afhankelijk van het soort advertentie dat je kiest en je doelstellingen. Een advertentie op YouTube kan gratis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een betaalde advertentie. Betaalde advertenties op YouTube zijn onderverdeeld in twee categorieën: in-stream advertenties en video Discovery advertenties.

Men kan zich ook afvragen: welke adblocker voor youtube?

Als je vraagt welke adblocker het beste werkt voor YouTube, dan is de eenvoudigste antwoord uBlock Origin. Het is een gratis, open-source adblocker die beschikbaar is voor alle populaire browsers. Het blokkeert niet alleen advertenties op YouTube, maar ook op andere websites.

Door Linda

Vergelijkbare artikelen

Welke afspeellijst Spotify? :: Waar vind ik de playlist van YouTube?
Handige links