Huis > W > Wat Is De Amac?

Wat is de Amac?

Apple Premium Resellers in Nederland en België

De bekendste APR in Nederland is Amac. Andere bekende namen uit het verleden zijn iCentre, ivizi en Xando. Die winkels zijn in respectievelijk 2017, 2019 en 2021 overgenomen door Amac.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betrouwbaar is Amac?

De algemene score was 3,5, de score voor de verzending was 4 en de score voor de klantenservice was 3,5.

Hoe lang duurt een reparatie bij Apple?

De Apple Store en veel van onze erkende Apple serviceproviders repareren in sommige gevallen uw apparaat nog dezelfde dag, bijvoorbeeld bij een schermreparatie. Als de technicus uw iPhone naar een Apple reparatiecentrum moet sturen, kunt u uw iPhone meestal binnen ongeveer 6-8 dagen ophalen. Hoeveel winkels heeft Amac? Amac | 50 winkels | Webshop | 50 winkels | Apple begint bij Amac. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.

Mensen vragen ook: wat is genius ondersteuning?

Genius support is een technische ondersteuningsdienst die klanten helpt met Genius producten. Genius support kan helpen met productinstallatie, probleemoplossing en productreparaties. Dienovereenkomstig, hoe betrouwbaar is amac? Het antwoord op deze vraag is dat het afhangt van het specifieke model amac dat je hebt. Sommige modellen zijn betrouwbaarder dan andere, dus het is belangrijk om uw onderzoek te doen voordat u er een koopt. Bovendien kunnen zelfs de meest betrouwbare modellen af en toe problemen hebben, dus het is altijd een goed idee om een back-up plan te hebben.

Wie is eigenaar van Amac?

M·A·C is sinds 1994 onderdeel van de Estée Lauder Companies en wordt in meer dan 105 landen verkocht. Waarom bij Amac kopen? Je kunt hier on- en offline bestellen (of online bestellen, en offline ophalen in één van de winkels), en ze hebben mogelijk de beste klantenservice die ik ken. Amac: de is één van de weinige Apple Premium Resellers die nog over is.

Hoe lang duurt reparatie MacBook?

BronTijd bij benadering
Naar een erkende Apple serviceprovider brengenUw contactpersoon vragen
Naar een Apple Store brengenTot 5 werkdagen
Mensen vragen ook: hoeveel kost een reparatie bij apple? De prijs voor een reparatie bij Apple hangt af van het type reparatie dat je nodig hebt. De meeste reparaties, zoals het vervangen van een scherm of het vervangen van een batterij, kosten ongeveer € 100. Als je een meer complexe reparatie nodig hebt, zoals het vervangen van een logicboard, kan de prijs oplopen tot € 600 of meer.

Hoeveel kost het om een MacBook te repareren?

De kosten voor het repareren van een MacBook kunnen variëren, afhankelijk van het type problemen dat u hebt. Sommige eenvoudige reparaties, zoals het vervangen van een batterij of het toevoegen van extra geheugen, kunnen worden gedaan door een ervaren gebruiker zelf. Andere reparaties, zoals het vervangen van het scherm of het toevoegen van een harde schijf, kunnen duurder zijn en moeten worden uitgevoerd door een erkende Apple-reparatiecentrum.

Door Bram

Hoeveel Apple winkels zijn er in Nederland? :: Hoe heet de Play Store van Apple?
Handige links