Huis > W > Wat Kun Je Met 500 Gb?

Wat kun je met 500 GB?

500 MB per maand is genoeg voor geregeld appen, social media en af en toe foto's sturen. Een Whatsappje kost maximaal 1 KB voor een bericht en reactie. Voor 500 MB (500.000 KB) kun je dus flink veel appen. Volgens onderzoek van multiscope ontvangen Nederlanders gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Lees verder

Trouwens, is 600 mb veel?

Neem zeker meer dan 500 MB als je vaak streamt

Het is gemakkelijk om waar je ook bent via mobiele data naar radio te luisteren, muziek te streamen, en Youtube of Netflix te kijken. Het geregeld streamen van MB's maakt je wel gelijk een grootgebruiker.
Dus, wat kan je doen met 10 gb? Met 10GB internet kun je bijvoorbeeld 1 van de onderstaande dingen doen (per maand); Ongeveer 5 uur Full HD filmpjes op Youtube kijken. 70 uur Spotify streamen op de hoogste kwaliteit. 15 uur Netflix series streamen op normale kwaliteit.

Dus, hoeveel kan je met 250 mb?

Aangenomen dat je het hebt over internet data gebruik:
250MB is een zeer kleine hoeveelheid data. Je kunt nauwelijks een liedje streamen op Spotify, of een paar pagina's laden op Facebook. Als je voorzichtig bent, kun je het misschien een dag volhouden op 250MB. Trouwens, hoeveel is 500 mb in gb? 500 megabytes is gelijk aan 0,5 gigabytes.

Hoeveel GB gebruik je per maand?

Als je regelmatig muziek luistert, bijvoorbeeld via Spotify en ook veel op TikTok en YouTube zit, neem dan een bundel van minstens 10 GB per maand. Kijk je echt vaak video's en bijvoorbeeld ook live televisie op je smartphone, dan is een bundel van minimaal 20 GB op zijn plaats. Wat is een normale snelheid voor internet? Voor de gemiddelde gebruiker is een internetsnelheid tussen de 50 tot 100 Mbit/s normaal. Door het doen van de speedtest kunt u in de uitkomst aflezen of deze snelheid overeenkomt met de afspraken die u met uw internetprovider gemaakt heeft.

Wat is een goede internetsnelheid voor thuis werken?

50 Mbit download speed

Dat kost 25 tot 30 Mbit/s als je een digitaal kanaal in Ultra-HD (4K) wilt bekijken. Voor HD-video is ten minste 8 Mbit/s en soms wel 12 Mbit/s vereist. Kijkt je partner op hetzelfde moment een YouTube-filmpje dan is daarvoor al snel 10 Mbit/s nodig.
Is 100 MB veel? Het hangt ervan af waarmee je het vergelijkt. Bijvoorbeeld, 100 MB is veel meer data dan de meeste mensen dagelijks gebruiken, maar het is een klein deel van de totale data die beschikbaar is op het internet. Het is ook veel minder data dan veel videobestanden of hoge resolutie afbeeldingen.

Mensen vragen ook: hoeveel gb heb je nodig op je telefoon?

Hoeveel opslagruimte u op uw telefoon nodig hebt, hangt af van hoe u uw toestel gebruikt en welk type bestanden u erop opslaat. Als u uw telefoon gebruikt voor basistaken zoals bellen en sms'en, dan kunt u volstaan met een kleinere opslagcapaciteit. Als je je telefoon echter gebruikt voor meer opslagintensieve taken zoals het maken en opslaan van foto's of video's, dan heb je een telefoon met meer opslag nodig. De gemiddelde smartphone heeft 32 GB opslagruimte, maar er zijn ook telefoons met 64 GB, 128 GB of zelfs 256 GB opslagruimte.

Door Elata Bosshardt

Hoe lang kun je doen met 1000 MB? :: Is 256 GB genoeg?
Handige links