Huis > H > Hoeveel Mensen Spelen Fortnite Per Dag?

Hoeveel mensen spelen Fortnite per dag?

Fortnite is daarmee populairder geworden dan de spellen PlayerUnknown's Battlegrounds en Counter-Strike: Global Offensive. Epic Games berichtte in november 2018 dat er een piekmoment was van 200 miljoen gelijktijdige spelers en 8,3 miljoen dagelijkse spelers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Je kunt ook vragen hoe veel gb is fortnite?

MinimaalAanbevolen
ProcessorIntel Core i3 @ 2,4 GHzIntel Core i5 @ 2,8 GHz
VideokaartIntel HD Graphics 4000Nvidia GTX 660 of AMD HD 7870
Werkgeheugen (RAM)4 GB8 GB
Videogeheugen (VRAM)n.v.t.2 GB
Je kunt ook vragen hoeveel skins zijn er in fortnite in totaal? Het aantal beschikbare skins in Fortnite varieert elke week. Het aantal totale skins die zijn uitgebracht in het spel meer dan 1.000.

Hoeveel mensen spelen League of Legends in totaal?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want het spel groeit en evolueert voortdurend. Volgens Riot Games, het bedrijf dat League of Legends heeft gecreëerd, telt het spel echter meer dan 100 miljoen actieve spelers per maand. Trouwens, hoeveel spelers zijn er op call of duty? Er zijn meestal ongeveer 10-12 spelers op Call of Duty op een gegeven moment.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat dit betreft, kun je fortnite gratis spelen?

Fortnite (Battle Royale) is een gratis online survivalspel in een cartoonachtige tekenstijl, waarbij je als laatste moet zien over te blijven op een eiland. Je kan het alleen spelen, met z'n tweeën of in een team van vier. Het spel is erg populair bij kinderen en staat bekend om de vele leuke emotes (dansjes). Hoeveel mensen spelen FIFA 22? De nieuwste versie, FIFA 22, werd vorige week uitgebracht. Volgens EA heeft de nieuwe game na een paar dagen al ruim 9 miljoen spelers wereldwijd.

Hoeveel geld verdiend Fortnite per minuut?

Fortnite: €3.151 per minuut

De populaire game Fortnite staat op de onbetwiste eerste plek. Hoewel de game gratis is, geven gebruikers er 3.151 euro per minuut aan uit.
Mensen vragen ook: hoeveel gb is fortnite op mobiel? Het spel zelf is slechts een paar honderd megabyte groot, maar je hebt minstens 1 GB vrije ruimte op je apparaat nodig om het te installeren. Het spel neemt ook extra ruimte in beslag voor opgeslagen spellen, updates en andere gegevens.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel gb is fortnite op de switch?

Het spel zelf is maar ongeveer 6GB, maar als je de updates en patches meerekent, is het dichter bij de 10GB.

Door Simonsen Chhinderpal

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel is 1 Robux? :: Wat is de lengte van een iPhone 7?
Handige links