Huis > W > Wat Heeft De Film Avatar Gekost?

Wat heeft de film Avatar gekost?

Avatar
Speelduur162 minuten 171 minuten (special edition) 178 minuten (extended cut)
TaalEngels
LandVerenigde Staten
BudgetUS$ 237 miljoen (geschat) US$ 9 miljoen (re-release)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Wat is de duurste film van Nederland?

Nr.FilmtitelProductiekosten
1Zwartboek€ 18.000.000
2The Discovery of Heaven€ 14.000.000
3De Slag om de Schelde€ 14.000.000
4Kruistocht in spijkerbroek€ 12.000.000
Men kan zich ook afvragen: wat is het vierde deel van pirates of the caribbean? Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Pirates 4 (2011) | FilmTotaal.

Wat dit betreft, waar gaat de film pirates of the caribbean over?

De film pirates of the caribbean gaat over een groep piraten die de Caribische Zee bevaren op zoek naar een schat. Ze strijden vaak tegen de Britse Royal Navy en andere piraten. De films volgen de avonturen van kapitein Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann. Is Jack Sparrow Dutch? Nee, Jack Sparrow is geen Nederlander.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je op WhatsApp heeft geblokkeerd?

Naast uw berichten, staan vinkjes. Twee vinkjes betekenen dat het bericht is aangekomen, en één vinkje betekent dat het bericht is verzonden. Indien u geen tweede vinkje ziet, kan het zijn dat u geblokkeerd bent.

Wat is de echte naam van Jack Sparrow?

Alweer in 2003 debuteerde Johnny Depp als het ondertussen wereldberoemde personage Jack Sparrow in de Disney-blockbuster Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. De film haalde miljoenen op en kreeg meerdere vervolgen. Toch was Depp bijna niet de hoofdrolspeler. Wat zegt Jack Sparrow altijd? Het beste antwoord. Hij zegt 'savvy'. Dat betekent zoiets als ' snappie? '.

Wat is de goedkoopste film ooit gemaakt?

Paranormal Activity

Paranormal Activity had een budget van $15.000 en een winst van $197 miljoen! Hiermee is het de meest succesvolle low-budget film (tot nu toe).
Dit in overweging nemend, wat is de beste film aller tijden? Er is niet één "beste" film aller tijden, want dat is volkomen subjectief. Sommige mensen houden van actiefilms, terwijl anderen de voorkeur geven aan komedies of drama's. Er komen letterlijk duizenden films per jaar uit, dus het is onmogelijk te zeggen welke de beste is. Sommige films worden echter algemeen beschouwd als klassiekers of meesterwerken, zoals "Citizen Kane", "The Godfather", "The Shawshank Redemption" en "The Dark Knight".

Dienovereenkomstig, hoeveel kost fast and furious 8?

De kosten van Fast and Furious 8 zijn 250 miljoen dollar.

Door Stark

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter 1080p of 2160p? :: Wat is de laatste Pirates of the Caribbean film?
Handige links