Huis > I > Is Honey Gratis?

Is Honey gratis?

"Eigenlijk is het gewoon gratis geld." "Gebruik coupons als een pro met Honey." "Installeer de Honey-browserextensie, die op verschillende grote reiswebsites werkt."

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dit in overweging nemend, hoe betrouwbaar is honey?

Ondanks de nadelen is Honey toch een interessante app. Vooral als je wel eens zoekt naar kortingscodes en daardoor op de meest vreemde websites terecht komt, is Honey een meer veilig en betrouwbaar alternatief. Zeker omdat de dienst zijn geld niet verdient met jouw data, maar door dealtjes met winkels. Men kan zich ook afvragen: kan je honey gebruiken in nederland? Honey ondersteunt duizenden webshops wereldwijd, zoals Amazon.com, EBay.com, Gearbest.com, Banggood.com etc, maar ook steeds meer webshops in Nederland, zoals Zalando.nl, H&M.nl, Bol.com, Expedia.nl, Groupon.nl, AliExpress.nl, EBay.nl.

Waar werkt honey?

Honing werkt door zich te binden aan en water te onttrekken aan de bacteriën, waardoor deze uitdrogen en uiteindelijk gedood worden. Wat is Honey app? Honey is een shopping tool waarmee gebruikers coupons kunnen vinden en toepassen met een enkele klik. Het stelt gebruikers ook in staat om prijzen te volgen en prijsdalingswaarschuwingen te creëren voor specifieke artikelen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is Honey Gold?

Honey gold is een online beloningsprogramma waarmee gebruikers punten kunnen verdienen (genaamd "honey gold") door te winkelen bij deelnemende online retailers. Gebruikers kunnen hun honinggoud vervolgens inwisselen voor cadeaubonnen of geld terug.

Door Trinatte Persad

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste slimme thermostaat? :: Hoe zeg ik mijn Tractive abonnement op?
Handige links