Huis > W > Wie Is Tommy Van Peaky Blinders?

Wie is Tommy van Peaky Blinders?

Thomas Shelby / Cillian Murphy

En al helemaal niet met die ietwat grijze baard en bijpassende sjaal om zijn nek. De Ierse Cillian Murphy gaat misschien met een iets ander uiterlijk door het dagelijks leven, maar wordt toch vaak herkend als Mr. Shelby.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar kan je Peaky Blinders Season 6?

Net als het vorige seizoen is ook serie 6 in het Verenigd Koninkrijk op internet te bekijken. Het is beschikbaar voor Amerikaanse kijkers die geen toegang hebben tot de British Broadcasting Corporation.

Welke acteur speelt Tommy Shelby?

Tommy Shelby/Gespeeld doorCillian Murphy (Douglas (County Cork), 25 mei 1976) is een Iers acteur en muzikant. Hij is onder andere bekend door zijn rol als Thomas Shelby in de Britse serie Peaky Blinders. Wat dit betreft, wie is de leider van peaky blinders? Thomas Shelby, gespeeld door Cilian Murphy is de leider van de Peaky Blinders-bende in Small Heath, Birmingham.

Daarvan, wie gaat er dood in peaky blinders?

Er zijn een paar personages die sterven in Peaky Blinders, maar de meest opvallende dood is die van Thomas Shelby's vrouw, Grace. Zij komt om bij een explosie van de rivalen van de Peaky Blinders, de Birmingham Gang. Andere opmerkelijke sterfgevallen zijn die van Arthur Shelby's vrouw, Ada, en van Polly Gray's man, Michael. Waar woont Cillian Murphy? Cillian Murphy woont in Dublin, Ierland.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je een Peaky Blinders pet?

De originele Peaky Blinders newsboy is uit de jaren 1920. Een verscheidenheid van kleuren en patronen zijn beschikbaar voor de platte pet. De Newsboy cap is ook bekend als de Baker Boy cap.

Wie is Polly in Peaky Blinders?

Helen McCrory was een uiterst getalenteerde actrice die in verschillende films, series en theaterstukken te zien is geweest. Helaas is zij vorige week overleden. Wij kenden haar vooral als Polly Gray, een belangrijk lid van de Shelby family in Peaky Blinders. Dienovereenkomstig, waar komt thomas shelby vandaan? Stap Tommy Shelby's Birmingham uit 1920 binnen. Peaky Blinders is een misdaadserie van de BBC die een grote populariteit geniet en zelfs een beetje een cultstatus heeft verkregen vanwege de kleder -en haardracht die door kijkers/fans wordt gekopieerd. De tv-serie bestaat sinds 2013 en loopt nog steeds.

Vervolgens, hoeveel seizoenen zijn er van peaky blinders?

Goed nieuws voor de fans van Peaky Blinders! Seizoen 6 is vanaf 10 juni te zien bij streamingdienst Netflix. Dit laatste seizoen van de populaire serie ging 27 februari al van start bij de BBC, maar zal vanaf 10 juni in zijn geheel te zien zijn bij Netflix. Wie is Billy Kimber in Peaky Blinders? Billy Kimber is de leider van de bende uit Birmingham die bekend staat als de Peaky Blinders. Hij is een meedogenloos en gewelddadig man, maar ook een bekwaam zakenman. Hij staat bekend om zijn liefde voor gokken en wordt vaak op de renbaan gezien.

Hoe vaak is Peaky Blinders gekeken?

Peaky Blinders is vanaf juli 2020 in totaal 33.948.653 keer bekeken.

Door Francyne Saam

Vergelijkbare artikelen

Waar komt de naam Peaky Blinders vandaan? :: Welke woorden zijn tussenvoegsels?
Handige links