Huis > K > Kan Je Met Je Telefoon De Tv Bedienen?

Kan je met je telefoon de tv bedienen?

De SmartThings-app is het enige wat je nodig hebt om je smartphone met je TV te verbinden. Zo eenvoudig is het.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe krijg je je tv aan zonder afstandsbediening?

Op twee manieren remote te bedienen

De eerste manier is via een app die je via wifi verbindt met je telefoon. De tweede manier is via infrarood, dat sommige smartphones hebben. Je bedient je televisie dan rechtstreeks met het infraroodsignaal dat je telefoon uitzendt.
Wat moet je doen als je de afstandsbediening kwijt bent? De afstandsbediening zal vaak onder de lakens of dekens terechtkomen en de beste manier om hem te vinden is om met je handen over je dekbed te strijken totdat je iets vindt dat aanvoelt als een rechthoekige doos. Als dit niet werkt, kijk dan onder je bed en controleer vervolgens het voeteneinde van je bed.

Mensen vragen ook: kan ik mijn iphone als afstandsbediening gebruiken?

Het is mogelijk om een iPhone te gebruiken als afstandsbediening. Er zijn een paar apps te downloaden die deze functionaliteit mogelijk maken, zoals:
-iTunes Remote
-Remote
-Apple TV Remote
Als je een van deze apps op je iPhone hebt geïnstalleerd, kun je er verschillende aspecten van iTunes mee bedienen, zoals afspelen, volume en navigatie. Je kunt er ook een Apple TV mee bedienen. Hoe werkt Smart Remote app? Met de Smart Remote-app kunt u uw tv, set-top box en andere smart home-apparaten bedienen met uw smartphone. De app gebruikt de ingebouwde infrarood (IR) blaster van uw telefoon om opdrachten naar uw apparaten te sturen.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Trouwens, hoe koppel je een afstandsbediening?

Voor het bedienen van je televisie (volume, AV/input en power) gebruik je de originele afstandsbediening van de televisie.

  1. Stap 1. Druk op de [MENU-knop].
  2. Stap 2. Ga naar "Instellingen".
  3. Stap 3. Ga naar "Afstandsbediening instellingen" en volg de instructies op het scherm.
Welke afstandsbediening Samsung? Je kunt elke IR-afstandsbediening van Samsung kiezen en deze werkt vervolgens met je tv, zelfs als je tv niet wordt vermeld als een compatibel model voor die afstandsbediening. De meeste universele afstandsbedieningen werken met je Samsung tv.

Daarvan, hoe groot tv bij welke afstand?

Formaat televisieIdeale kijkafstand Full HDIdeale kijkafstand Ultra HD (8K)
20 inch / 50 cm96 tot 120 cm40 cm
22 inch / 56 cm112 tot 140 cm44,8 cm
24 inch / 61 cm122 tot 153 cm48,8 cm
28 inch / 71 cm142 tot 178 cm56,8 cm
Je kunt ook vragen hoe zet ik de tv aan? Je kunt ook vragen hoe je de tv aanzet.

Hoe zet je Samsung tv uit zonder afstandsbediening?

Als je Samsung TV niet beschikt over een afstandsbediening, dan kun je de TV uitzetten door op de aan/uit-knop op de TV zelf te drukken. Dit bevindt zich meestal aan de achterzijde van de TV.

Door Aldwon

Vergelijkbare artikelen

Kan een universele afstandsbediening op elke tv? :: Hoe vind ik mijn autosleutel terug?
Handige links