Huis > H > Hoe Zet Je Iets In Hoogtepunten Op Instagram?

Hoe zet je iets in hoogtepunten op Instagram?

Hoogtepunten worden in een nieuw gedeelte onder de bio in je profiel weergegeven. Als je een hoogtepunt wilt maken, tik je helemaal links op de cirkel Nieuw. Vanaf deze plek kun je verhalen uit je archief kiezen, een omslag voor je hoogtepunt selecteren en het hoogtepunt een naam geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Kan je zien wie je highlights heeft bekeken?

Als je een Verhaal hebt dat momenteel loopt en dit in een Hoogtepunt hebt opgenomen, kun je zien wie het tot nu toe heeft bekeken. Na 24 uur is deze informatie niet meer beschikbaar. Als het om oudere Highlights gaat, is het niet mogelijk om te zien wie ze heeft bekeken. Kan ik zien wie mijn hoogtepunten bekijkt op Instagram? Kan ik zien wie mijn hoogtepunten bekeken hebben? Nee, behalve als het een recent verhaal betreft: het aantal weergaven en de lijst van kijkers blijft zichtbaar tot 48 uur na het plaatsen van het verhaal.

Hoe kan je hoogtepunten verwijderen op Instagram?

Van de Instagram app:
1. Ga naar je profiel en tik op Profiel bewerken.
2. Scroll naar beneden en tik op Hoogtepunten beheren.
3. Tik op de markering die je wilt verwijderen en tik op Meer.
4. Tik op Hoogtepunt verwijderen. Daarvan, waarom kan ik geen hoogtepunten toevoegen? De reden dat u geen hoogtepunten kunt toevoegen is dat de laag waaraan u ze probeert toe te voegen vergrendeld is. Om highlights toe te voegen, moet u de laag ontgrendelen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel verdien je met 1k volgers op Instagram?

Hoeveel is 1k volgers op de foto-sharing website? 10000 volgers is het aantal volgers op de foto-sharing app.

Hoe hoogtepunten verplaatsen?

Je kunt je higlights namelijk ook van volgorde veranderen. Dat doe je door op je Instagram profiel naar de set Highlights te gaan en voor Edit highlight te kiezen. Vervolgens kies je de Archive optie om bij al je verhalen te komen en selecteer je de verhalen die in de spotlight moeten schitteren. En nog een vraag, kan je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt? Toch weten of onbekende mensen je Story checken? Scrol dan eens door de lijst met kijkers. Je vindt hier alle mensen die naar je Verhaal kijken, inclusief die je niet volgen. Instagram geeft je tot 48 uur om te zien wie je Story checkt.

Wat dit betreft, kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt op facebook?

Als je een foto of video in je verhaal deelt, kun je altijd zien wie deze heeft bekeken. Alleen jij kunt zien wie je verhaal heeft bekeken. Tik bovenaan het overzicht in het gedeelte Verhalen op Je verhaal. Tik linksonder bij een foto of video in je verhaal op om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Daarvan, kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt op snap? Helaas is er geen manier om te zien hoe vaak iemand je verhaal op Snapchat bekijkt. De app houdt die informatie niet bij.

Kan je hoogtepunten archiveren?

Ja, u kunt hoogtepunten archiveren. Ga daarvoor naar uw profiel en klik op de knop "Archiveren" onder uw hoogtepunten.

Door Abdella

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je iemand beperkt op Insta? :: Hoe hoog is de NAP?
Handige links