Huis > W > Wat Is De Hostnaam Van Gmail?

Wat is de hostnaam van Gmail?

Gmail instellen als POP-account

De inkomende server (POP3) is pop.gmail.com (met SSL-beveiliging, poort 995). De uitgaande server (SMTP) is smtp.gmail.com (met SSL-beveiliging, poort 465).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Dienovereenkomstig, wat is een hostnaam email?

Hostnaam: om de hostnaam in te kunnen voeren, dien je eerst jouw mailserverinstellingen via jouw Control panel te achterhalen. Deze staan onder het kopje 'Domeinen' > 'Mailserverinstellingen'. Meestal is dit een door ons toegekend servernaam, bijvoorbeeld: jan.regelpaneel.com. Wat zijn de serverinstellingen voor Gmail?

POP / IMAPimap
Inkomende serverimap.gmail.com
Inkomende poort993
SSL (beveiliging) inkomendTLS;SSL
Uitgaande serversmtp.gmail.com

Hoe maak ik een tweede Gmail adres aan?

Om een tweede Gmail-adres aan te maken, moet u een nieuwe Google-account aanmaken. U kunt dit doen door naar de aanmeldingspagina voor Google-accounts te gaan en de vereiste informatie in te voeren. Zodra u uw nieuwe account heeft aangemaakt, kunt u zich aanmelden bij Gmail met uw nieuwe adres. Hoe kom ik achter mijn Gmail wachtwoord? Als u uw Gmail-wachtwoord bent vergeten, zijn er een paar manieren om de toegang tot uw account te herstellen.
Probeer eerst uw gebruikersnaam (het deel van uw e-mailadres voor de "@") in te voeren in het veld "E-mail vergeten?" op de inlogpagina van Gmail. Als u meerdere e-mailaccounts hebt, moet u uw volledige e-mailadres invoeren. Gmail stuurt dan een e-mail om het wachtwoord te resetten naar het e-mailadres van de account voor herstel.
Als u geen herstel e-mailadres hebt ingesteld, kunt u proberen de beveiligingsvraag van uw account te beantwoorden. Als u een beveiligingsvraag hebt ingesteld toen u uw account aanmaakte, wordt u gevraagd deze te beantwoorden wanneer u op "Wachtwoord vergeten?" klikt op de inlogpagina.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning van Google voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe krijg ik mijn Gmail op mijn iPhone?

Een e-mailaccount toevoegen aan uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'.
  2. Tik op 'Nieuwe account' en selecteer uw e-mailaanbieder.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  4. Als u 'Volgende' ziet, tikt u op hierop en wacht u tot Mail uw account verifieert.
Wat in te vullen bij hostnaam? Verschil tussen hostnaam, domein en Fully Qualified Domain Name. De hostnaam is een willekeurige naam die aan een computer gegeven wordt. Een server van een bedrijfsnetwerk die verantwoordelijk is voor de centrale verwerking van e-mails kun je bijvoorbeeld 'mail' of 'mail123' noemen.

Dienovereenkomstig, waar kan ik de hostnaam vinden?

Volg deze instructies om de hostnaam en het MAC-adres van uw computer te vinden.

  1. Open de opdrachtprompt. Klik op het Windows Start-menu en zoek "cmd" of "Command Prompt" in de taakbalk.
  2. Typ ipconfig /all en druk op Enter. Hiermee wordt uw netwerkconfiguratie weergegeven.
  3. Zoek de hostnaam en het MAC-adres van uw machine.
Wat wordt er bedoeld met hostnaam? Een hostnaam is een label dat wordt gebruikt om een apparaat in een netwerk te identificeren. Hostnamen bestaan meestal uit een combinatie van letters en cijfers, en worden gebruikt om toegang te krijgen tot een apparaat via het toegewezen IP-adres.

Dit in overweging nemend, kan geen verbinding maken met de server gmail?

Er zijn verschillende redenen waarom u geen verbinding kunt maken met de Gmail-server. Controleer eerst of u een actieve internetverbinding heeft. Controleer vervolgens of u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met uw e-mailprovider voor verdere hulp.

Door Proud

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen mail verzenden maar wel ontvangen? :: Hoe stel ik een IMAP account in?
Handige links